ASEL


Keçelerle oynamaya devam ettim bir süre, hep hediyeydi bunlar. Ben anladım ki sadece bu şekilde çalışabiliyorum. Sevdiklerime, içimden gelerek, seve seve birşeyler yapabiliyorum ancak. Azcık daha vaktim ve enerjim olsa daha kimlere neler neler yapacağım ama...

Defne'nin fotoğraflarını eklemiyorum sanırım uzun zamandır. Biraz bilinçli, biraz tesadüfi oldu ama eskisi gibi bol bol, açık seçik fotoğraflarını ekleyemiyorum, bir süredir huzursuz oluyorum.
Çok büyüdü, eve getirdiği ödevleri bir telaş yapıyor şimdilik.


Bugün yine pazartesi, benim günüm. Çayımı demledim, içeceğim az sonra. Kitabım bir yandan yeni elişim diğer yandan göz kırpıyor bana. Bu arada hani başlamıştım ya bu tabloya, o bitti:)) Instagramda bitmiş halini paylaşmıştım ama nedense buraya daha fazla özendiğimden çerçevelenmeden koymak istemedim. Umarım çok sürünmez.

İyi haftalar...


7 yorum:

  1. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel....bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. bende eklemememeye çalışıyorum artık.

    YanıtlaSil
  4. merhaba
    vaktınız varsa beklerız http://mugeninlistesi.blogspot.com/2013/04/2hobi-etkinligi-baslamstr.html

    YanıtlaSil
  5. meerhhhaba bende cok begendım bloğunuzu takıbe alıyorum banada beklerım sevgıler:)

    YanıtlaSil
  6. thank you for writing and publishing this article. this article is very interesting to read for me and very easy to understand and of course very useful

    YanıtlaSil
  7. I am very happy to read this one. You done really nice work in this article. I must share this one with my good friends. Now it's time to avail car service boynton beach fl for more information.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails