2 Harika Gün

Sanaldan dost olmaz derdim bir zamanlar, ah ne aptalmışım, internetten tanışıp arkadaş olanlara hafifçe kınar ve ne kadar gereksiz bir çaba içinde olduklarını düşünürdüm. o zamanlar blog falan da bilmezdim tabii. Tüm bu düşüncelerim bir anda değişmedi mutlaka. Günlerden birgün Defne'nin gelişimiyle ilgili birşeyler araştırıken karşıma bir site çıktı. Bir kadın portalı.
Bir yılı geçti üye olalı. Cidden çok güzel dostluklar kurduğum çok şey paylaştığım bir yer oldu benim için. Ve o dostlarımdan bazılarıyla buluştum sonunda geçen hafta. İlk olarak annemle ve şimdi bizimle de aynı şehirde yaşayan canım Seldacığıma gittik Defne'yle.
Annesiyle ablasıyla tanıştım, harika bir gün geçirdim. Hiç görüşmemiştik, ama en ufak bir yabancılık, tedirginlik hissetmedim. Gerçek hayattaki arkadaşlarımızla bazen bu kadar sık görüşmüyoruz, bu kadar şey paylaşmıyoruz. İyi ki tanımışım onları diyorum.
Pazar günü de sevgili koca sağolsun, burdan da teşekkür edelim kendisine, bizi aldı İstanbul'a götürdü ve oradaki arkadaşlarımla görüştüm. Ömür, hamiş Burcu ve Sevdeciğim, Ömür'ün kendi gibi tam anlamıyla çatlak kızı Beray.
İkeada gezdik, ben alışveriş yaptım, yedik, içtik, konuştuk, güldük, harika bir ikinci gündü.
En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle...
Sizi seviyorum kızlar.

5 yorum:

  1. en çok beni sev ama ühüüüüü

    YanıtlaSil
  2. Bizim de etrafımızda Can'ın yaşıtı olmadığı için internetten:))) çok iyi ikişer dost kazandık. Sanırım yaşlar ilerledikçe alternatif yöntemlerle arkadaşlıklar kuruluyor, iyi de oluyor. Belki bir sonraki gelişinde uygun olursan biz de görüşürüz. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. ve bu sanaldaki arkadaşlar nedense hep istanbuldalar.olmadı izmir yada ankara :(
    ya da sen gibi izmit :D
    ee ikeadan aldıkların ?? eklersin artık :D

    YanıtlaSil
  4. Bloglar ve montessori mail grubu sayesinde bizim de Ankara'da arkadaşlarımız var görüştüğümüz ve kısa sürede o kadar özel&önemli oldular ki bizim için.Çok benzer şeyler yaşamamız belki bizleri bu kadar yakın kılan...

    YanıtlaSil
  5. Hepiniz güzel çıkmışsınız :) Sevimli poz ama ıııı-ııııh yok yok kucaktaki ve arabasındaki 2 güzel hepinizi sollamış.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails