Geri Döndüm

Döndüm ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Mailleri mi okusam, takip ettiğim blogları mı okuyup yorum yapsam, bloga yazacak o kadar çok şey birikti ki, zaman da az Defne uyandı bile. İnternetsizlik de iyiymiş be, kafası rahat oluyor insanın, açtık bu blogu, 2 gün yazmasam eksiklik hissediyorum, tuhaf duygular içine giriyorum, blog yokken rahatmışım da haberim yokmuş:)

Çok ara verince insan nerden başlayacağını da bilemiyor.

Çarşamba geldik evimize, güzelce yerleştik, doğalgaz hemen açıldı sorun çıkmadı.
Gelgelelim bu telefon ve net bağlantısı bizi sinir ve hatta uyuz etti tam anlamıyla. Telefon yanlış bağlandığı için sürekli başkalarını arayan telefonlara cevap vermek durumunda kaldık ve hatanın bulunup düzeltilmesi günler aldı. Telefon açılınca internete de başvurmuş olduğumuz için hemen açılacağını ummuştuk, ne iyimsermişiz. Onda da ne olduğunu anlayamadığım anlamak da istemediğim bir hata olmuş efendim. Koskoca telekom bi bağlayamadı netimizi. Aramadığımız yer kalmadı. En son bu sabah kapıya geldiler ve netimiz çalıştı, çok şükür.

Bu süre zarfında evimize alıştık, eski evden güzel ve kullanışlı olduğu için zor olmadı. Evimize çok yakın bir de park var, bu çok iyi oldu gerçekten. Sıkıldıkça parka gittik Defneyle. Çok fazla park tecrübemiz olmadığından ben parktaki çocukları biraz garipsedim açıkçası. 6. sınıfa gittiklerini öğrendiğim bir grup var, kızlı erkekli bir grup ve yaşlarına hiç de uygun olmayan muhabbetler içindeler. Sevgililik, öpüşme, cinsellik, küfürler vs. Ve çok vahşi, bağıra çağıra oynuyorlar. Defne için olumsuz örnek olmalarından tedirginim açıkçası.

Bu arada İkeaya tekrar gittik, Defne'ye bir sürü ıvır zıvır aldık, odasına da Billy raf almıştık ama yanlış almışız, dar olanını alıp getirmişiz, çok canım sıkıldı, mecburen tekrar gideceğiz, değiştirmeye. Bu arada Meydan'daki Rea'in içinde küçücük bir ahşap oyuncakçı var. Emine senin dediğin o muydu? Çok güzel oyuncaklar var, fiyatları da uygun, Defne'ye aldım birşeyler, hepsini ekleyeceğim burayada ama bakalım ne zaman?

7 yorum:

  1. Hoşgeldin canım evinize alışmanıza iyice yerleşmenize çok sevindimçBizde eksikliğinizi çok hissettik sürekli bakıyorum bloğa gelen yok ama nihayet geldiniz tektar hoşgeldiniz.Evet canım benim dediğim oyuncakçı o çok çeşit var ve uygun fiyatlı.ekle canım fotoları

    YanıtlaSil
  2. iyi iyi geldiniz ya.
    geç olsun güç olmasın.
    ben de diyodum acaba enişte mi tembel çıktı :)
    defnoşun bıyu uzamış görmeyeli maşallah

    YanıtlaSil
  3. iyi iyi geldiniz ya.
    geç olsun güç olmasın.
    ben de diyodum acaba enişte mi tembel çıktı :)
    defnoşun bıyu uzamış görmeyeli maşallah

    YanıtlaSil
  4. hoşbulduuuuk
    çok özledim herkesi

    YanıtlaSil
  5. Tekrar hoşgeldin canım..Okul saatlerinde hep ufak çocuklar oluyor parkta,bende okullar açılsın gündüz saatlerinde götürücem yiğiti parka.burada da bahsettiğin tarzda çocuklar oluyor malesef..küfürlü konuşanlar,birbirlerine taş atanlar..

    YanıtlaSil
  6. ikea'yı gittin tekrar hımmmm.
    başka platformlarda konuşuruz bunu :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails