Koloni

Grange'ı çok severim. Bütün kitaplarını okudum ama yeni kitabından habersizdim. Sağolsun Kiraz yazmış da haberimiz oldu. Hatta görsellerde resmi ararken bir baktım onun blogu google da:))
Neyse kitabı bir solukta bitirdim diğer kitaplarında olduğu gibi. Grange tarzını değiştirmemiş, seri cinayetler ve adım adım cinayetlerin çözülmesi üzerine kurulu kitap. Bu tarzı sevenler için oldukça ilgi çekici, roman olarak da gayet iyi bence. Oldukça ilginç başka olaylar da var arka planda, yazmayayım şimdi buraya.
Yalnız merak ettiğim birşey var, birgün Grange'ı görürsem sorayım diyorum:)) Bu kadar ayrıntılı sokak, mahalle, kapı nosu gibi tariflere adreslere ne gerek var anlayamıyorum. İki sayfada bir paris sokaklarını tarif ediyor, o kadar ayrıntılı ki gitsem bulurum heralde. Okurken can sıkıcı oluyor ama, zaten isimleri de okuyamadığımdan geçiveriyorum ben de.
Onun dışında sorun yok, kitap gayet başarılı.

Bunlar da diğer kitapları, hepsini de severek okumuştum.


9 yorum:

  1. Yeni kitabını duymamıştım hemen okumak istiyorum.Sağol Füsuncum.İkisi hariç bütün kitaplarını bende okudum ama Kızıl Nehirler başka süperdi gerçekten.
    Hiç sıkılmadan okuyabildiğim nadir kitaplardan.2005te okumuştum hala tüm ayrıntılarıyla hatırımda

    YanıtlaSil
  2. ahahah
    gorunce benden de cok selam soyle olur mu :)
    operim

    YanıtlaSil
  3. Füsuncum senin bu kitap tanıtımların çok iyi oluyor valla.Aşkı okumaya senin blogda görüp karar vermiştim.Arkasından bab-ı esrarı da okudum.Ama anladım ki gerilim bana göre değilmiş.Bir süre her girdiğim odada karşıma Şems çıkacak sanıyordum:))Kitabı okumaktan vazgeçmedim ama azimle bitirdim:)

    YanıtlaSil
  4. Ahhh Füsun ben tem bir Grange hayranıyımdır ve Koloni'yi çıktığı gün aldım ve bir haftada bitti:))) Oku da sonra yazışalımi yorumlaşalım...

    YanıtlaSil
  5. emine hakkaten kızıl nehirler benim için de başkadır

    söylemem mi kirazım hehe, ben de öperim

    başakcım gerilimi sevmiyorsan grange dan uzak dur, zira kan vahşet ne ararsan var kitaplarında

    özdencim sen de grangeseversin demek, çok sevindim
    kitabı okudum canım, bayramda bitti:))

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler füsun. elimdekini bitirir bitirmez ben de alacağım. dan brown tarzı mı acaba? çok severim o tarz kitapları.

    YanıtlaSil
  7. sermincim dan brown dan çok daha iyi bence grange umarım seversin

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    Bu sefer ki kitabi beni biraz hayalkirikligina ugratti sanki. Sonunu sevmedim ben.
    Grange'in kitaplari arasinda benim favorim, Leyleklerin Ucusudur. Bu arada Maxime Chatham diye bir Fransiz yazar daha var. Grange'a benzer bir tarzi var. Yeni kitabi (Gaia Teorisi) de baya guzel. Iyi okumalar size...
    Sevgiler
    Umur & Ada

    YanıtlaSil
  9. o yazarı duymamıştım hiç, bir bakayım ona da teşekkürler
    sonu biraz daha ilgi çekici ve karmaşık olabilirdi haklısın

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails