Yeni Yıl Hediye Arkadaşım B.E.Ö.


Yılbaşı için grupta yaptığımız çekilişte Defne'ye Ada çıkmıştı. Defne ise Ceren'e...
Hediyelerimiz dün geldi. Aslında gündüz gelmiş ama fotoğraf çekebilmek için ben gelene kadar açmayın demiştim anneme, o anı kaçırmak istemiyordum çünkü.
Defne de benim gibi kargo abilerini çok seviyor artık, her seferinde bir paket getiriyorlar, Defne açmak için sabırsızlanıyor. Ceren ve annesi Özgür çok güzel hediyeler hazırlamışlar. Akşamımıza keyif ve neşe kattılar. Tchibo'dan delikli, bir anlamda dikiş dikilebilecek ahşap bir oyuncak, Defne için kardan adamlı bir havlu ve Cerenciğimin parmak izlerini taşıyan harika bir kardan adam kartı.

Havluyu banyodaki köşesine asacağız Defne'nin, zaten ihtiyacımız vardı. Oyuncağı zaten çok sevdik, ailecek! Kart ise uzun yıllar saklanacak. Özgür o kadar ince ki hediye değişim kartı koymuş oyuncak için ama tabi ki değiştirmeyeceğiz:))

Montessoriyle ilk tanıştığım günlerde karşılaşmıştım Özgür'ün bloguyla, bana hem blog konusunda hem aktiviteler konusunda ilham veren kişidir kendisi, bilmese de. Blogundan çok şey öğrendim, bir çok anlamda yol gözterici oldu diyebilirim. Bu organizasyonda da eşleştiğimiz için gerçekten çok mutluyum.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...



12 yorum:

  1. Güle güle kullanın, ben de o oyuncaktan aldım Rüyaya ama henüz açmadık..

    YanıtlaSil
  2. :( Ben bu çekilişi atlamışım...Ne güzel paylaşımlar bunlar...

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın. defne çok sevmiş oyuncağını:)

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden güzel güle güle oynasın prenses:)

    YanıtlaSil
  5. Nasıl güzel açmış paketi o bembeyaz tombiş elleriyle...Öperim hatta yerim ben onu

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel,güle güle ,üyü günlerde kullansın Defnoşum.

    YanıtlaSil
  7. hepsi de aynı nasıl büyük bir dikkat ve heyecanla paketi alıp açmaya koyuluyorlar :)
    çok güzel defnecim sağlıkla kullansın hediyelerini..

    YanıtlaSil
  8. Biz de hediye arkadaşımıza Tchibo'dan ayıcık oyuncağı almıştık. Hatta Ekin o kadar sevmişti ki kendine de aldı bir tane. Bıraksa ben de oynayacağım, dikiş diker gibi çok zevkli :) Defne de güle güle kullansın.

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullansın Defne ne güzel hediyeler.Ben de kızıma tchibo nun o oyuncağından aldım ama bizim onu oynamamıza çooook var :)

    YanıtlaSil
  10. Beğenmenize çok sevindik Füsun'cuğum.Dün akşam Ceren'le beraber baktık fotoğraflara.Paketi ve içindekileri tanıdı, kafasında oturtmaya çalıştı olayı:) benim gönderdiklerim diye.Defne'yi sevdi fotoğraftan:)
    sevgiler
    Özgür

    YanıtlaSil
  11. Çookk güzel hazırlanış gerçektende, cerenin elinede değince daha güzel olmuş güle güle kullansın Defne..

    YanıtlaSil
  12. Defne bebek güle güle oynasın. Çok güzel olmuş benim prensesim. Bu arada ben bloga bakmaya bakmaya aferin bana çekilişi kaçırmışım. :(((

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails