Ne Desem Az...

Az önce duydum şu haberi, şoktayım. Vahşice öldürülen gencecik öğretmene mi üzüleyim, anne babasına mı yoksa öğretmenleri gözlerinin önünde önce silahla vurulan sonra bıçaklanan 5 yaşındaki 24 öğrenciye mi?
Çok üzüldüm çok, o canavara ne söylesem boş, mahvettin sen beni bu akşam...

8 yorum:

  1. Füsuncum,yazını görünce haberi okudum..Sinirlerim bozuldu ya,cinayeti işleyende bir öğretmen..Bu kadar olmaz,öğretmen öğretmeni küçücük yavruların önünde resmen katletmiş,ne olacak o çocukların durumu..off of..

    YanıtlaSil
  2. Of Of çok üzüldüm bende okuduğumda..O kadar temiz hayatların gözleri önünde bir 'İNSAN' diğerini öldürüyor..bu inanılmaz bir şey..çok kötü zamandayız çokk..O temiz yürekler nasıl düzgün bir psikolojiye tekrar sahip olacaklar..

    YanıtlaSil
  3. ben de bugün okulda okudum,gerçekten korkunç minicik çocuklar nasıl atlatacaklar bu travmayı.çok kötü:(

    YanıtlaSil
  4. Bende dün okumuştum haberi,gerçekten çok kötü,dediğin gibi kime üzüleceğini şaşırıyor insan.Gencecik öğretmene,minicik çocuklara yazık oldu.Çok kötü ya

    YanıtlaSil
  5. inanın bu böyle vahşi canavarlar idam edilsin istiyoruz ama malesef bir şu cinayet işleyenleri yaşatmasınlar.Düşünün birde eğitimci yazıklar olsun o insan denmez ona cani canavar yazık o miniklere ne demeli ,psikoljik sorunları olur onların bu yaşta bizde çok üzgünüz :-(

    YanıtlaSil
  6. Ben de sabaha aynı haberle başladım maalesef:(

    YanıtlaSil
  7. offff
    artik okumuyorum ben bu haberleri.
    Bloglarda rastlarsam goruyorum o kadar
    offffffffffffff of

    YanıtlaSil
  8. Ya evet hani cinayete mi yanasın , onca cocugun önünde olmasına mı ? Berbat bir durum.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails