Sonradan koyar ayrılıklar...


Gelen sütü kaynattım, yoğurt için ayırdım, kalanı da bu inekli şişelerime doldurdum, karşısına geçip seyrettim ya  bu akşam benden mutlusu yoktur herhalde. Bu kadar ufak şeylere böyle mutlu olmak normal mi acaba?

Canım arkadaşım Ş. sıcak, kalabalık demeden gezdiği İstanbul pazarlarından almış getirmiş bunları. Biliyordu çok istediğimi. Aslında neye ihtiyacım olduğunu, ne hissettiğimi, ne düşünerek kendimi yiyip bitirdiğimi, neyi kafama takmamam gerektiğini benden bile iyi biliyor bazen.

Zor olacak, çok zor. Bunu hiç düşünmemiştim, aslında aylardır biliyordum gideceğini ama yok sayıyordum, gitmeyecekmiş gibi davranıyordum. Konuşurken bile bu konuyu, sanki şakalaşıyorduk. Az kaldı, yeni yeni idrakindeyim. Birkaç ay içinde o Bardin'de olacak (kendi deyimiyle) ben burada kalacağım. Yıllar sonra böyle yakın bir arkadaşım olacağını hayal bile edemezken şimdi o gerçeklik çoook uzaklarda olacak. Güzel ama çok kısaydı be blog, çok kısa.

7 yorum:

  1. Gidiyooo muuu??? nedeeeen? gitmesiiiinnn...

    YanıtlaSil
  2. nilocum maalesef, eşsel durumlar, çok fena mecburi:(

    YanıtlaSil
  3. okurken yaz tatiline gidiyo sandım.ama eşsel durumlar bildiğimiz eşdurumu korkarım :(üzüldüm be füs

    YanıtlaSil
  4. Üzüldüm Füsüm ya:(Yakınında bir can dost ne güzeldir bilirim.Bu arada inekli şişeler çok tatlı:)

    YanıtlaSil
  5. Mesafeler gerçek dostlukları bitirmez füsuncum.Sadece eskisi kadar sık göremezsin,saatler süren telefon konuşmaları alır yüzyüze görüşmelerin yerini,bulduğunuz her fırsatta ya sen ona koşarsın ya o sana.Tecrübeyle sabit:)Bir de dost görünenler vardır,aynı şehirde yaşadığın,aynı ortamları paylaştığın,evini ikinci evi hale getirmiş,sen dost olduklarını sanırsın ama onlar seninle işleri bittiğinde ya da senin yerine koyacak başka birini bulduğunda arkasını dönüp gidiverir ortada bir sebep yokken,ne olduğunu anlayamazsın bile.Bu da tecrübeyle sabit:)O yüzden üzülme.Eğer gerçekse dostluğunuz birbirinizden asla uzak olamazsınız.

    YanıtlaSil
  6. insan dostu uzağa gidince yakında olduğundan daha sık telefonlaşıyor, yaşayarak anladım. mesafeler yakınlaştırırmış üzülme

    YanıtlaSil
  7. Ah be Füsunum, öyle tatlı, öyle güzel bir insansın ki... Sırf seni bildiğimden dostluğunuzun asla kaybolmayacağına bahse girerim. Sen, uzakları yakın eden, dostlukları sonsuz kılan bir insansın. Çok şanslı seni tanıyanlar

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails