Sandalet sorunsalı



Yazlık ayakkabı her sene  sorun oluyor bizde. Ayaklar büyük ve tombik olunca, biraz da içe basınca her ayakkabı ayağına olmuyor. Soldaki çiçeklileri çok içime sinmese de ayağını güzel toparladığı, biraz da ortopedik olduğu için aldım. Çok gezmediğime sonradan çok pişman olacaktım:) Zira bu ayakkabılara verdiğim paradan daha az ödeyerek Diechmann'daki çok şeker pembe adidas sandaletleri alabilirmişim.

Çiçekliler, giyince biraz kapalı kaldığı ve temizlikte sorun yaşayacağım için sonradan pek hoşuma gitmedi.
Özellikle köyde, tarlada, bahçede, suyun içinde kesinlikle çok kullanışsız olacaklardı. Meşhur crocslar bu açıdan çok uygundu. Bahçe için önü kapalı, kirlenince yıkanabilen vs. Ama ona da yüklü bir miktar vermek istemediğimden çakmasını aradım ve az da olsa kaliteli olan bu pembişleri diechmann'da buldum. Çok şirin, rahat ve çok ucuzlar. Bugün balkonda denedik, hiç kaymıyorlar. Terletip terletmediğini ise zamanla göreceğiz ama zaten uzun süreli giymeyeceği için idare ederiz gibi geliyor.
Tavsiye: Sandalet almadan diechmann'a uğrayın derim.

10 yorum:

  1. Pembe adidasları biz aldık. 2 hafta kadar önce nurturiada bu muhabbet dönerken deichmanı ben önermiştim herkeslere ama kacırmıssın demek. neyse olsun , ikiside güzel , güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  2. yok aslında diechmann aklımdaydı, önce bu mağazaya gittik, sıcaktan bunalmış bir şekilde bulunca aldık, diechmanna gitmekti aslında aamacım üşendik. sonuç böyle oldu, neyse:)

    YanıtlaSil
  3. Bizim ayaklar da aynı senin anlattığın gibi. Her beğendiğin ayakkabıyı alamıyorsun hakikaten hem güzelini, hem rahatını, hem de uygununu bulmak daha da zor oluyor. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullanın cicilerinizi.Benim oğlumunda ayakları tombik olduğundan ayağına uygun olanı bulmak için dolaşmadığım ayakkabı mağazası kalmamıştı.En sonunda twigy de bulmuştum.Bahsettiğin Adidas sandaletlere de bakmıştım ama o modellerde tombik ayaklılara uygun değiller.Üst bantlar tam kapanmamıştı :)

    YanıtlaSil
  5. MERHABA
    biz geldik,
    diechmann neiyi oldu,bilmiyordum. tatil öncesinde incelicem siteyi;

    YanıtlaSil
  6. Güle güle giysin Defno'şum ;)

    YanıtlaSil
  7. ben iki senedir nike'ın sandaletlerini kullanıyorum ki onları da tavsiye edebilirim :)

    YanıtlaSil
  8. füsuncum şu yumuşak ilk adım ayakkabıları içimde uktedir alamadım:)

    aa emine bizimkine oldu, zayıfladı mı acaba:)

    elif kayra hoşgeldiniz:) inceleyinn tavsiye ederim

    sağol melikecim

    nilaycım seneye de onlara bakayım o zaman

    YanıtlaSil
  9. biz de deichmandan nike santiam 5 aldık. nike shopta 55 tl deichmanda 39,90 :) çok saçma... suya bağa bahçeye giriyor. çamurdan görünmez olunca su tutuyorsun temizleniyor. tam sokak bebelerine göre

    YanıtlaSil
  10. cnm çiçekli olandan benim kızımın da var .. doğrusu biz pek memnun kaldık .. 2. senedir giyiyo ve hiç bozulmadı .. güle güle giysin defne ..

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails