Pek faydalı linkler

Okurken çok beğendiğim, çok yararlı bulduğum birkaç yazı oldu son günlerde. Hem burada bir arada dursun, hem blogu okuyan 3-5 kişiye de ulaşsın amacıyla şuracığa koyayım istedim linklerini.

* İlki, mini mini meleklerimizin 2 yaşı devirmesiyle birlikte birden kişilik değiştirmesiyle ilgili. Malum 2 yaş krizleri ve başa çıkma yolları. Çocuk gelişimi uzmanı Mine İNAL AKKAYA'nın yazısı. Yazının altında yer alan diğer makale konuları da oldukça ilgi çekiçi, okumakta yarar var.
Çocuklarda 2 yaş sendromu için TIKTIK

* Yok ben bıktım bu tip uzman yazılarından, işime yaramıyor, bana annelerin deneyimleri, tecrubeleri, başa çıkma yolları, hataları, başarıları lazım diyorsanız, Nurturia'da kurulan Çocuklar Krizde isimli grupta konuştuğumuz, paylaştığımız konuların sevgili Başak tarafından toparlanmış hali "Krizsavar" için TIKTIK
(Bu arada gerçekten hala üye olmadınız mı?)

* Çocuklara ufak ufak cinselliğin anlatılması ve cinsel organlara verilen isimler hakkında Ayşe ARMAN'ın yazdığı yazı ve Profesör Bengi Semerci’nin, “Çocuklarımızla Cinsellik Hakkında Nasıl Konuşalım?” isimli kitabından alıntıları okumak için TIKTIK

* Ekoanne'nin yazdığı, çocukların yaşlarının üzerinde bedenlere sahip olmaları ve bu gerçeğin nasıl görmezden gelindiği ayrıca bu konuda işlenmiş şekerin ve şeker içeren katkılı ürünlerin nasıl olumsuz etkilere sahip olduğu konulu yazı için TIKTIK
İşte bu yüzden şeker yedirmiyorum ben, çocuk dediğin şeker yer diyenlere de bu yazıyı gönderiyorum.

* Zeynep'in, tuvalet eğitimiyle ilgili çok içten, çok faydalı olacağına inandığım, tamamen yaşantıları içeren  yazısı içinTIK ve de bayıldığım tuvalet eğitimi güncesi için TIK

Not: Blog yazıları için çok değerli yazarlarından izin aldım tabi, diğerleri için böyle birşey pek mümkün olmadığından hiç öyle bir çabam olmadı.

8 yorum:

  1. Cok faydali linkler gercekten de, paylastigin icin tesekkurler...
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel derleme olmuş Füsun, eline sağlık!

    YanıtlaSil
  3. yeşim hoşgeldin:) rica ederim.

    başakcığım birazı sayende, çok sağol

    YanıtlaSil
  4. füsuncum linklerin her biri çok güzel ve faydalı. tualet egitimi arefesinde zeynepin yazısı iyi geldi:) Fakat nacizane ricam tıklamak için yazdıgın linkleri open in new window şeklinde yapsan da tıklayınca o linkler yeni bir pencerede açılsa. Ben blogları okurken genelde sol tıkla böyle okuyorum, tıkları açarken asıl okudugum blog arada kaynamasın istiyorum... teşekkür ederiz tekrar, sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. canım onu nasıl yapacağım? ben de yapmak istiyorum aslında, benim blogda sağ tık engelli ya onun için basılmıyor. yeni pencerede açma ayarını ben yapabiliyor muyum?

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. sağ tık olayını kaldırmak için muhtemelen bir kod yazmışsındır. onu nereden aldıysan ve nereye kopyaladıysan oradan halledebilirsin muhtemelen.. kodu yazan ya da sana veren çözebilir..

    YanıtlaSil
  8. Pek faydali linkler pek faydali olmus :) Eline saglik!

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails