Büyük yatağa sonunda nasıl geçtik?


Demiştim ya hani bir süre önce Büyük yatağa nasıl geçemedik? diye... İşte o sorunu hallettik biz sonunda. Bu sefer sadece Defne değil, hepbirlikte başardık. Aman da ne büyük iş:))

Büyük yatağa geçememe postunun sonunda benim yatağı genişlettikçe genişletmemin ters teptiğini, ne kadar yastık şilte yığarsak onları da kullanmak için bir o yana bir bu yana yuvarlandığını geç de olsa idrak ettiğimi yazmıştım. Haksız da değilmişim. Köyden eve gelir gelmez Defne'nin yatağının yanında şilte yastık ne varsa kaldırdık ve mucize gerçekleşti. Ben bu kadar kolay ve keskin bir dönüş beklemiyordum açıkçası. Kendimi bir süre çocuğu yerlerden toplamaya hazırlamıştım. Ancak ne ilk gece ne de sonraki geceler Defne'yi halının üstünde buldum. Bir kez bile düşmedi. Büyük yatağa geçtik, hiç düşmedi diyen annelerin bahsettiği durum buymuş meğer. Aman ne güzelmiş, o yastık yığınından kurtulduk bir kere ve bıraktığımız yerde bulmak da ayrı bir güzelmiş kıpırdak miniği.

Şimdi yatağının sınırları dahilinde sere serpe yatıyor Defne. 

Bu arada son 7 de geçti ve uzun tatilin ardından anne işbaşı yaptı ve tabi anneanne de.
Hadi bakalım... 

4 yorum:

  1. Sınırları daraltmak işe yarıyor gerçekten.Biz de yazın anneme gittiğimizde Ada'yla tek kişilik karyolalarda yatmıştık ve yüksek olmasına rağmen hiç düşmedi.Ki çok deli yatar.hatta bir keresinde yatağın kıyısına kadar gelip tam düşecekken kendini kurtardı uykusunda,çok şaşırmıştım:)Yeni yılımız hayırlı olsun bu arada

    YanıtlaSil
  2. kızım da 1,2 hafta önce geçti. düşme yaşamadık. ama gece uyanıp yanımıza geliyor :o

    YanıtlaSil
  3. Gözünüz aydın.Büyük yatağa geçiş gerçekten güzel oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Füsuncum hadi gözünüz aydın. Bu arada sana da yeni eğitim yılında sabır ve sağlık diliyorum :)
    Sevgiler
    Özden&Can

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails