Aaa, kızlar babaya mı düşkün olurmuş??


Bu isimliklerden yapmayı çok seviyorum. Yoksa sadece bunları mı yapmayı becerebiliyorum acaba? Kimbilir... İki türlüsü de farketmez nasılsa. Güzel suratlı, küçük bir meleğin hediyesini de ulaştırdım ya kendisine, o bana yeter. Sıra bir başka afacanınkinde:)

Defne her zaman değişik bir bebek olmuştu. Gazı yoktu, ağlamazdı, kusmazdı, kucak sevmezdi vs vs. Bunların yanında bana babasına düşkün olmadı hiçbir zaman. Çok yazdım bu konuyla ilgili, ben olsam da olur olmasam da gibi hissederdi. Babasına ise özellikle geçen sene bayağı tepkiliydi. İstemez, kovalardı yanından bazen. Belli etmese de o da üzülür, bozulurdu bu duruma. Ben de üzülürdüm, isterdim ki hep duyduğum kızlar babaya düşkün olur manzaraları bizim evde de yaşansın.
Evet, sanırım sonunda o aşamaya geldik. Tatilin başından beri babasına bir düşkün ki Defne, sormayın. 30 aylık yaşamı boyunca ilk kez bir yetişkin için ağladığını gördüm. Evde yokkken babasını sordu, babam nerde, ben onu istiyorum, gelmesini istiyorum diye ağladı. Ve ben buna sevindim, deli miyim:)) Babası yokken daha doğrusu evde olması gereken zamanlarda yokken onu sorma, isteme, ağlama düne kadar devam etti. Gece uyanıp yanımıza geldiğinde babanın kucağına yatıp beni sen odama götür demeler, sarılmalar, ne güzelmiş buna tanık olmak, onları seyretmek.
Hayır hiç kıskanmıyorum, onların iyi olmasını çok istiyorum. Bugün anneanne geldi, bakalım anneanne sonrası durumlar nasıl olacak, ben asıl onu merak ediyorum...

23 yorum:

  1. Kızların babaları ile vakit geçirmesini ve bağlılıklarını ben de oldum olası gıpta ile izlemişimdir. Ne hoş gelişmeler ve haberler :) Bu arada keçe isimlikler her zaman olduğu gibi çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. Fotoya bayıldımm. Önden bi görüntüsü de olsaydı keşke :)

    YanıtlaSil
  3. gazi yoktu, kuzmazdi, aglamazdi,
    aman yalebbim!!! gercek misin Defne demek istiyorum :)

    cok guzel olmus isimlikler, boncuk gozlu bir guzele gitti galiba :)
    eline saglik canım

    YanıtlaSil
  4. Füsun adayı anlatmışsın sanki yine.Ada da çok sorunsuz bir bebekti ve bize düşkün olmama durumu,babasına tepkili olması da aynıydı.Ben tepkisini yazları fazla görememesine bağlıyordum ama alakası yokmuş demek ki.Bir kaç aydır ada da çok düşkün oldu babasına.Gerçekten güzel bir durum.okuduğum bir kitaba göre bu yaşlardan sonra onlara düşkün ve hayran olup kıskanmaya ve bizi babalarının yanında istememeye başlayacaklarmış:)Hadi hayırlısı:)

    YanıtlaSil
  5. ben de arcanın - her ne kadar kız olmasa da :P - babaya . bu aralar bana fazla yapışmasından ancak baba düşkünlüğü ile kurtulabilirmişiz gibi geliyor:) isimlikler ne hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  6. hayal arkadaşlarım beğenmene çok sevindim. defneyle babasının durumu da umarım kalıcı olur

    burcu evet yaa, öylesini de ben çekerim belki

    kirazım wallaha da öyledydi defne:)) isimlikler boncuğa gitti evet, faha kimlere gidecek zamanı geldikçe:)

    başak sen böyle yazınca çok mutlu oluyorum ben, tek biz değilmişiz diyorum. demek normal süreç bu, inşallah devam eder baba düşkünlükleri ikisinin de

    yelizcim umarım bir an önce sana düşkünlüğü normal boyutlara ulaşır, öylesi de zordur eminim. beğenmene sevindim bu arada, çok sağol

    YanıtlaSil
  7. Kızların babaya düşkün olma durumu bizim evde cereyan ediyor. Gel bizim eve de gör istersen :)) Bildiğin baba manyağı. Beni kullanıyor sonra da gidip babasını öpüyor :))

    YanıtlaSil
  8. isimlikler nefis. fooğraf çok ama çok güzel. neva'nın "babacım" deyişi nasıl oluyorsa "annecim" demesinden daha çok eritiyor içimi. :)

    YanıtlaSil
  9. şeker senin kız çok alemmiş bak sen cimcimeye:))

    senemcim aynı erkeği sevmekten kaynaklanan birşey sanırım, benim sevdiğimi o da sevsin hissi...

    YanıtlaSil
  10. ne güzel bir duydy dimi.Ben de hep babasını kızı oldum ve hala öyleyim bu duyguları tüm kızlar yaşaması lazım.Siz d ebir kez bu yola gittinizmi geri dönüş yoktur:)Babab sevgisi başakdır:)

    YanıtlaSil
  11. büyüdükçe aşkı da büyür babasına... sonra tekrar inişe geçer, derken tekrar yükselir... ben de böyle olmuştu :)))

    YanıtlaSil
  12. Bizimki de babasına çok düşkün. Hafta sonları 'anne sen kuaföre git bis babamla gesmeye gitcez' diyip kovalıyor beni yanlarından:)

    YanıtlaSil
  13. ah ah bu konuda tek dertli ben değilmişim demek.. Ben de baba düşkünü bir kız istiyorum, deli miyim:)

    YanıtlaSil
  14. ben hep babama düşkün bir çocuk oldum..keşke her çocuk en az benmki kadar sevse ve keşke her çocuk benimkinden daha çok babasıyla olabilse..

    YanıtlaSil
  15. Bizde de henüz tam oturmadı o baba kız aşkı... Pardon baba kör kütük aşık da, kız pek yüz vermiyor. Aklı varsa yoksa bende:)

    YanıtlaSil
  16. Gazı yoktu, ağlamazdı, kusmazdı, kucak sevmezdi...demişsinya inanamadım...varmı böyle bir bebek...varsa lütfen 2 numara böyle olsun :))
    herzaman olduğu gibi keçeler çok güzel...ellerine sağlık canım...bizde kız yok ama oğlumun babasının oğlu olmasına bayılıyorum...onların birlikte vakit geçirmelerini izlemek tarifsiz bir duygu...hepimiz için mutluluk bu sanırım...

    YanıtlaSil
  17. sanberk gerçekten öyle, ne güzel senin için de

    sibelcim her aşk gibi inişli çıkışlı diyorsun:))

    bak sen yaramaz nehire:)) çok alemmiş o da

    yok feridecim deli değiliz demek ki, herkes aynı fikirde baksana:)

    zeynepcim ben de 18 yaşında kaybettim babamı, çok erkendi gerçekten. kalanların ömrü uzun olsun inşallah

    özlemcim bizim de anneanne de:) annem gelince aşk sekteye uğradı:)

    bahriyecim gerçekten, bebek değil melek bu derlerdi. inşallah 2 numara defne gibi olur.

    YanıtlaSil
  18. defne bir ütopya bebekmiş :)) 3 yaş sonrasında artıyor sanırım bu baba eğilimi kız çocuklarda, öyle mi demişti freud...

    YanıtlaSil
  19. Defne gerçekten hiç üzmeyen bir bebekti hatırlıyorum..Kocaman kız oldu ya maşallah,zaman ne çabuk geçiyor..Babaya düşkün yavaş yavaş artıp,kıskanmalar başlayacak sanırım:))
    Bu arada her zamanki gibi harika şeyler yapmışsın,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  20. anne kaleminden gerçekten öyleydi, şimdi düşününce bana bile inanılmaz geliyor o halleri

    filizcim çok sevindim beğenmene öptüm canım yiğitle seni

    YanıtlaSil
  21. Hiç babasını tadamamış kız çocuklarıda var benim gibi. Üüzülüyorum.

    YanıtlaSil
  22. kontiki umarım bu yazım seni daha da üzmemiştir. ne diyeceğimi bilemedim, üzüldüm şimdi

    YanıtlaSil
  23. :/ ...Yok abla ya siz rahat olun ben kendi kendime söyleniyorum işte. Allah daha çok mutlu etsin .

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails