Bu hafta bunu sevdim...


Baba kız başbaşa evde oldukları günde bana bunu hazırlamışlar. Kapıdan girer girmez Defne öttü tabi, anne sana birşey hazırladık, sürpriz diye:) Söylememesi ve benim bulmam gerektiği konusunda anlaşmışlar halbuki... Aynanın önüne koymuşlar, görünce çok şaşırdım, çok ama pek çok sevindim. Alışık değilim çünkü, ne Defne'den ne kocamdan dolayı:) Zarfı bile elleriyle yapmış canım kocam A4'ten. Çıkartmaları Defne yapıştırmış istediği yere. İçine de elini kağıda koyup etrafından kalemle geçtiği bir mektup koymuşlar.

Bana güzel, cici bir kutu lazım. Sevmekten nereye koyacağımı bilemediğim hediyelerimi içine koyayım diye...

15 yorum:

  1. çok hoş olmuş, eşinin fikrine, defnenin de ellerine sağlık diyelim. babaya da burdan duyuralım da, sana cici bir kutu hediye etsin :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir hediye yapmışlar...

    YanıtlaSil
  3. Bunu ben de çok sevdim:)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir hatıra :))

    YanıtlaSil
  5. düşünceli Defnecik

    YanıtlaSil
  6. çok hoş ya ne güzel bir hediye,bakalım benim miniğim büyüyünce annesine böyle özenli şeyler yapıcak mı :))

    YanıtlaSil
  7. pek güzel, çok güzel
    bende bekliyorum Kaan ın büyüyüp de yapacaklarını:)
    kutu için zara home a bir bak derim

    YanıtlaSil
  8. o kutulardan her eve lazım:)

    YanıtlaSil
  9. ne ince düşünce baba-kızın yaptıkları :) bende sevdim bunu :)

    YanıtlaSil
  10. Füsun, geçenlerde acayip şık kutular görmüştüm bir yerde. Bilmiyorum hala var mı? Ama gidip bakacağım tekrar senin için. Ne büyüklükte istiyorsun? Alıp göndereceğim sana. Böylece hediye kutunda minik hediyelerini saklayabilirsin.

    YanıtlaSil
  11. Evliliğin ilk yıllarında, özel günlerde alınacak hediyeler çok merak edililir,"almasanda olur" densende heyecanla beklenir ve ne hazindir ki umulmadık bir hediye azıcık ta olsa memnuniyetsizlik yaratır.Ama anne olunca...Darmadağın edilmiş odanın ortasında oturmuş,eli yüzü kalem boyası "sana mektup yazdım anne" diyerek uzatılan kağıt parçası hayatınızın en anlamlı hediyesi oluverir.Bloğunuzu ve cimcime kızınızı keyifle izliyorum...

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails