Hotpoint-Ariston bizi unutmamış:)


Hotpoint-Ariston bizi unuttu sanmıştık:) Zira We Are Social'dan Orkide Hanımla mailleşmemizin üzerinden geçen zaman 1 aya yaklaşmıştı. Orkide Hanım zarif mailinde blogumdan, ailemden bahsetme tarzımdan, fotoğraflarımdan, blogun hem içerik hem de grafiklerinden çok hoşlandıklarını yazmış. Nasıl mutlu olduğumu yamama gerek yok sanırım. Okurken yüzüme yerleşen sırıtma günlerce geçmedi.

Birçok blogda yazıldı, yarışmayı birçok yerde okuduk. 10 Ekim'e kadar fotoğraflarınızı siteye yükleyebilirsiniz. Ben de hala içime sinen birşey çekip yükleyemedim ama daha zaman var, umarım süre dolmadan istediğim gibi bir fotoğraf çekebilirim.


Pazartesi günü evin telefonu çaldı. Arayan kargo görevlisi. İtalya/Milano'dan bir paket geldiğini, evi bulamadıklarını söylüyordu. Hotpoint-Ariston olabilir diyorum ama direk İtalya'dan bir paket beklemiyorum tabi. Ben düşünürken kargo geldi. Kocaman bir kutu. Defne'yle bende bir heyecan, bir merak. Saldırdık resmen üstüne. İçi köpük dolu, arıyoruz ne var diye. Önce kocaman çok şık siyah bir dosya çıktı. Sanırım fotoğraf dosyası olarak düşünülmüş. İçinde Steve McCurry'nin Afgan Kız fotoğrafının 2 adet paspartulu baskısı var. Tek kelimeyle muhteşem. Dergi sayfalarında, bilgisayar ekranında göründüğünden kesinlikle çok daha etkileyici. Bir de boş paspartu çıktı, sanırım benim için:)


Bir de ufak paket çıktı kutudan. Tam benim sevdiğim gibi doğal kağıtla paketlenip, saten kurdeleyle bağlanmış. Herkesin paketi böyle miydi bilmiyorum ama ben çok beğendim. Yalnız içinden çıkan bizi biraz üzdü. Çok sevimli, inanılmaz güzel bir çift deniz ayakkabısı çıktı. Yumuşacık, rengi çok tatlı. Defne bayıldı, hemen giymeye çalıştı ama maalesef ayağının yarısında kaldı. Defne kendisine hediye gelen hiçbir ayakkabıyı giyemedi zaten doğduğundan beri:) Normalde 3 yaşındaki bir çocuğa uygun bir numara aslında ama benim kızım bir kocaayak olduğundan 3 numara küçük geldi. Ona olmayacağına ikna etmem bayağı zor oldu. İkna olunca da neden küçük göndermişler diye sızlanıp durdu. Keşke yanında açmasaydım dedim ama mümkün değil ki benden önce atlıyor paketlerin üstüne.


Yine de bu güzel hediyeler için en başta Hotpoint-Aristona'a, We are social' a ve Orkide Hanıma çok teşekkür ediyoruz. Şimdiye kadar gördüğüm en güzel kampanyayı yürütüyorlar. Ellerine sağlık.

3 yorum:

  1. Bana da mail gelmişti onlardan uzun süre dönemedim benim cadım sildiği için. Sonra bir şekil buldum tekrar maili, şimdi heyecanla paketimi bekliyorum ben de:))

    YanıtlaSil
  2. Defne çok haklı, o sandaletler çok tatlı :D

    YanıtlaSil
  3. missred size ne gelecek acaba:)

    bahar evet ya çok tatlılar maalesef:( kızım ayakkabı yönünden hep şanssız oldu zaten

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails