......

İlk gösterisine çıktı Defne 29 Ekim'de. Çok erkendi bana kalırsa, yıl sonu gösterilerine bile temkinli yaklaşırken daha yeni yeni okula alışmaya çalışan, hele ki 4 yaş grubunda olan miniklerin o kalabalığın önüne, akşam yorgun argın çıkmasına gerek yoktu.
Gösteriyi sorunsuz tamamladı Defne, hatta keyif alıyor gibi göründüğünü de itiraf etmeliyim. Ama ağlayan arkadaşlarını gördükçe ben üzüldüm yine de.
Fotoğraf çekemedim:( Okuldan satın alacağız!! Bir daha erkenden gidip öne kurulacağım, Defne'nin sözünü dinleyip.
Keyifsizim bu ara. Fotoğraf çekmek bile istemiyorum, çeksem de beğenmiyorum. Evdeki herşey gözüme batıyor. Koyu renkler içimi daraltıyor. Haftasonları ne yaptığımızı anlamadan geçip gidiyor. Öyle anlamsız bir koşturmacada yuvarlanıp gidiyoruz bu ara.
Acilen biraz renge, neşeye ve keyfe ihtiyaç var.
Camı kırılacak bir acil durum kutusu var mı acaba bu gibi haller için?

9 yorum:

  1. varsa acil durum zili benim içinde çal :)

    YanıtlaSil
  2. İnsan tatildeyken ve bulunduğu yerden ayrıldığı zaman farkediyor nasılda robot gibi yaşadığını... Hayatımızı renklendirecek hiçbirşey yok şu son zamanlarda.. Her yerde acı... Ben artık etrafımda mutlu insanlar görmek istiyorum....

    YanıtlaSil
  3. ben de aynı durumdayım...bloga çizim ekleyip birşeyler yazıp olumlu düşünmeye çalışıyorum...ama iyi ol..bloguna yaz güzel güzel...kahve iç..ya da kahveye bana gel..:)))keçeden balkabakları yaparsan iyi hissedebilirsin belki...

    YanıtlaSil
  4. ee okul başladı mı , faaliyetlerinde ardı arkası kesilmez. daha çok veliler istediği için yapılıyor bunlar.bir çok velinin hoşuna gidiyor.aslında çocuklara angarya..

    YanıtlaSil
  5. Mumkunse suya girmek, hicbir sey dusunmeden oylece yuzmek, arinmak... ahhh, benim de canim istedi ama simdi ;) Neyse, acik havada yuruyus de olur, o da iyi geliyor bana. Umarim bir an once keyifler gelir yerine. Cok sevgiler ve opucukler gosteri guzeline :D

    YanıtlaSil
  6. bende sizin blogunuza bakarak gülümsemeye çalışıyorum:) minik deyoşun annesi

    YanıtlaSil
  7. baharcım bir bulsam ikimiz için de çalacağım:))

    nohutcum şu 5 günlük tatil hepimize derman olur inşallah, çok haklısn

    ah nihancım sen de mi? en azından yalnız değilmişiz bak bunu bilmek de güzel. nasıl isterim kahveye gelmeyi sana bilsen ve balkabakları süper fikir, deneyeceğim:)

    buketcim kesinlikle haklısın. bir nevi okul reklamını yapıyor, gösteri yoksa kötü okul diye de düşünülüyor maalesef

    evrencim çok özledim:) ve sana bir sır vereyim ben yüzmeyi bilmiyorum:P öğrenebilir miyim dersin bu yaştan sonra?

    yumy nasıl mutlu etti bu yorum beni bilsen:)

    YanıtlaSil
  8. füfüsüm bende sık sık soruyorum kendime, ne yapıyorsun diye.koşuştur koşuştur nereye kadar?sağlıkğı kaybedince mi akıllanacağız?

    YanıtlaSil
  9. Füsun, hiçbir şey için geç değildir! Benim babam da evlendikten sonra öğrenmiş yüzmeyi. Profesyonel yüzücü olamadı tabii :P

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails