İşbaşı




Defne bizi bol bol delirtse de, bol bol mızmızlansa da, bazen bütün gün ne yapacağımızı bilemesek de, hergün ne yiyeceğiz diye dertlensem de, evde durdukça temiz, düzenli olmayan yerler gözüme batsa da, saçım başım, üstüm başım bir müddet aynalara küsse de evde olmak güzeldi.

Yarın yine işbaşı...

8 yorum:

  1. evdeyken işi, işteyken evi özlemek... pııff !? ama defne icin ne guzel olmuş tatil :)

    YanıtlaSil
  2. füsun hanım merhaba ben blog yeni keifettim ama çok güzel şeyler yapıyorsunuz bunalrı satıyormusunuz yada bana satarmısınız yaptıklarınızdan ....
    sevgiler müge

    YanıtlaSil
  3. Bir haftadir tipa tip ayni durumdaydik bizde.tatilden sonra bugun ben yine iste, kizim okulda.Banada koydu valla.insan guzel olan seye daha cabuk alisiyor sanirim. :)) iyi haftalar.

    YanıtlaSil
  4. eda hepimiz için iyi oldu aslında:)

    emel sen de mi:)

    müge isteyen olursa satıyorum yaptıklarımdan

    yadigar aynen güzele rahata kim alışmaz. sana da kolay gelsin

    baharcım öperim

    YanıtlaSil
  5. herşey çok güzel görünüyor.acaba bişey sorabilirmiyim.puantiyeli kaşık çatallardan arıyorum uzun süredir acaba nerden aldınız.eğer zor olmiycaksa bana mail atabilirmisiniz veya blogumda yazarsanız.sb.smilenaQgmail.com.şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. hemen buraya yazayım mudodan aldım onları, genelde de bulunuyor, internet sitelerinde de var sanırım. okuduysanız okudum yazar mısınız:) yazmazsanız mail atacağım:)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails