Kuşlar, saat vs


Yazın Defne'nin saçlarının uçlarından aldırdıktan sonra daha da hızlı uzamaya başladılar sanki. İyice uzayıp, taranması da her seferinde kriz sebebi olunca bir kez daha uçlarından aldıralım diye düşündük. Uzun saçı çok seven Defne nedense kesilme fikrine hep çok sıcak bakıyor, ilginç. Kuaföre kimbilir ne zaman fırsat bulur gideriz (hiç sevmem çünkü), çok da uzadılar derken elimde makas Defne'nin saçlarını keserken buldum kendimi. Kuaförlerin artistik hareket ve manevralarla yarım saatte bitirdikleri işi sanırım 2-3 dakikada hallettim. 4 parmak almayı başardım uçlardan. Sonuç da fena olmadı bence, ne dersiniz?


Kuşlu kumaşlarım çok sevdiğim bir arkadaşımdan. Çok da marifetlidir kendisi. TIKTIK
Kumaşları kasnağa gererim diyordum ama kıyamıyorum. Ne yapsam ne yapsam düşünüyorum hala.


Bu minik kız Defne'ye benzemiyor mu:)) Saçlarının koyulu açıklı hali, tombik yanakları, mutfak sevdası ile sanki benim kızımı çizmişler. Görünce hemen çıktı alıp magnet haline getirdim. Önünden geçtikçe seviyorum:)


Bu da Defne'nin ilk saati. Görünce dayanamayıp aldım. Benim ilk saatimi babam almıştı. Daha doğrusu çıkıp beraber almıştık. Biz çocukken çeşit yoktu zaten. Altın ve gümüş rengi olan, en basitinden dijital saatler vardı, metal. Hem büyükler hem çocuklar için olanları vardı. Gidip beraber onlardan bir tane almıştık. Sarı renkli. Babam saatini sağ koluna taktığı için benim de sağ koluma takmıştı. O gün bugündür ben de sağ koluma takarım. Yazı yazarken zorlar, çıkarırırım hatta ama alışkanlık değiştiremem. Kimilerinin dikkatini çeker, sorarlar hatta.
İşte ben de bu saati alıp eve getirdiğimde farkettim ki Defne'nin sağ koluna takmışım. Tabi ki o kolda durmadı, çıkardı. Fotoğrafını çekmek için ararken köpeği Diego'nun kolunda buldum. Kendisi hangi koluna isterse ona takar artık.

10 yorum:

  1. ben de saati sağa takanlardanım, üstelik hikayemiz de aynıymış.. ne ilginç değil mi..
    kuşlu kumaşları daha evvel görmüştüm sanki, hepsi bir harika. en güzel şekilde değerlendireceğine eminim

    YanıtlaSil
  2. saç konuunda bende kıyamıyorum çünkü uçlar lüle lüle ve bebeklik sacları ama artık iyice süpürgeleşti iyi olmuş uzuyorsa bende artık kestireyim sanamı getisem:)

    YanıtlaSil
  3. Kuşlu kumaşlara bayıldım.STOP.
    Defne'nin bukleler gitmeseydi:)STOP.
    Magnet şahane.STOP.
    Saati sağa takarım ben de:)STOP.
    Haftasonu sizleri gördüğüme çook sevindim.STOP.
    Öptüm.STOP.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Resmi ilk görünce yazını okumadan ne çok Defne'ye benziyor dedim ki kalp kalbe karşıymış. Saçlarına bayılıyorum zaten diyecek yok

    YanıtlaSil
  5. KArdeşimle benim saçlarımı yıllarca babam kesti, hep te yamuk keserdi. Hele bir fotoğrafımız var, tam beslemeler gibiyiz ki ozamanlarda öyle habire fotoğraf çekilinmezdi, Bizi o tiple stüdyoya götürmüşler bir de.
    Ama sen bence harika kesmişsin. Hem bencede çok büyük vakit kaybı kuaförler...
    Bu arada saate de bayıldım:)

    YanıtlaSil
  6. O resimdeki kucuk kiz gercekten ayni defne, fusun. Boyle mutfakta kek yapan bir resmi vardi defnenin daha yazi kismina gecmeden dedim defneye ne kadar benziyor :) Harika bir tesaduf. Saclari da cok guzel olmus eline saglik :)

    Iyi haftalar :)

    YanıtlaSil
  7. Bizim sacimizda cook uzadi.Kestirmiyor, zaten kiyamiyorum bende israr etmiyorum :)) kumaslar da harika, neler cikacagini merak ettim simdiden.Bu arada bende sag koluma takarim saati, solak oldugum icin sanirim benimki :))

    YanıtlaSil
  8. defne'nin saçları pek güzel,prenses tam :) oğlumun saçlarının ön kısımlarını da cesaret edip ilk defa ben kestim geçenlerde...
    kuşlu kumaşlar şuan beni bitirdi...
    saatiniz de tam defne şirinesi için, güle güle kullanın.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. omuz hizasına kadar kes bence kıvrılmalar gitsin, sağlıklı uzasınlar

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails