Mutfak masasına çerçeve konur mu?


Konmasa da ben koydum:)
Karı, kışı, soğuğu seviyorum da bu ara çok eve kapandık sanırım, bunaldım. Bahar gelse, dağlara bayırlara çıksak, acele piknikler yapsak yine...
Sokağa çıkamayınca da fotoğraflar hep evden.



Bu emektar beni çok heyecanlandırıyor bu ara. Bir film taktırmak lazım önce. Ne çektiğini anında ekrana bakıp görememek bir yana, ne yaptığını, yanlış mı doğru mu yaptığını bilememek şimdiden ürkütüyor beni. Ciddi korkuyorum yahu aletten. Bir de ağır ki. Nasıl olacak, ne çıkacak meraktayım.

Defne bu ara delirdi, cidden delirdi. Bir kere tamam anne, peki, olur dese alkış tutacağım o derece. Yap denileni  (yapar mısın, noooolur diye yalvarıyoruz aslında) yapmıyor, yapma denileni inatla, itinayla hallediyor. 4 yaş bunalımı da varmış ya, bu o mu acaba?

29 yorum:

  1. iyiki koymuşsun çokda güzel olmuş:)))

    YanıtlaSil
  2. Offf kendimi düşünemedin böyle bir makina ile film ve banyo parasından batardım sanırım, yok yok iyiki dijitaller çıkmış, daha düşünürken bile sınırlanmak kalbimi daraltı, ben de korktum bu makinadan...

    Bu arada,Bayanlarda bunalımlar sanırım 4 yaşlarında başlıyor ve artarak devam ediyor diyebiliriz belki:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aydacım böyle filmli bir makine ile inan ben de seni düşünemiyorum:)))

      Sil
  3. cok yakismis kesinikle Fusun ne guzel dusunmussun.
    baya inatci olacak sanirim degil mi ama kesin Izmirin havasinin etkisi var. Iat olmayan bir cocuk yok etrafimizda ben de bunu gordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama bizimkinin izmirle hiç ilgisi yok ki:)) doğduğu yer kastamonu onun etkisi var mıdır ki:)

      Sil
    2. aaa dogru ya fusun ama inan ben aklimda sizi Izmirle ozdeslestirmisim :) boyle defneyi izmir sokaklarinda bile dusunmusum inan :) vay benim aklima diyorum bu durumda kusuruma bakma :)

      Sil
    3. ne kusuru aşkolsun:) liseyi izmirde okuudm ben, o kadarcık zamanın etkisi olmuştur belki:))

      Sil
  4. Kesinlikle oyle, 4 yas krizi :)) bizimki biraz uzun surmustu umarim sizinki o kadar uzun surmez :)) ayrica mutfak masasinda cerceve cok da guzel olmus iyi fikir. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay inşallah sürmez yadigarcım, çok da dengesiz bugün çok iyiydi mesela:)

      Sil
  5. Çekip ne çıkacağını beklemek sanırım artık benim için imkansız gibi.Zira ben bir fincanı zilyon kez çeker bakar bakar beğenmez yine çekenlerdenim.Yazık olur film vs paralarına..Ama o çerçeve çok yakışmış o masaya.Masa da mutfağa çok yakıştı zaten,şipşirin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:))) ben de öyleyim, o çerçeve bile kaç kez çekildi düşün. ama diğerinin tadı da ayrıydı, filmleri yaptırınca aaa bunu da çekmiştik diye hatırlar ne sevinirdik:)

      Sil
  6. ben de sizin makinanızın markasını ve modelini merak ediyordum hazır orda makina görmüşken bu başka gerç??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ireminannesi ben canon 500d kullanıyorum, çoğu fotoğrafı 50 mm lensim var onunla çekiyorum. bu fotoğraftaki bayağı eski bir makine:)

      Sil
  7. ah o eski makinalar...bende bir canon ae1 hayranıyım...hiçbir makinadan alamadığım hazzı vermiştir bana o..zenitle çektiğin fotoğrafları görmeye sabırsızlanıyorum füs...benim kızım 3 yaşında ve bu ara bana sık sık annelik bana göre değilmiş dedirtiyor çünkü yeterli sabrım yokmuş gibi hissediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah tülay çekebilecek miyim bakalım, ne çok ayar var öyle, hepsi de elle yapılıyor. o son dediğini ben de çok sık diyorum kendime bu arada

      Sil
  8. aman bu bunalımlar her yasta mevcut artık 2-4-5 her yaşa özel bir durum var muhakkak..
    makıne sahane gercekten kımın pekı bu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kurtuluş yok diyorsun bunalımlardan:)) makine abimindi, el koydum benim oldu:)

      Sil
  9. şaka gibi, ne tesadüf bu böyle :)
    bugün ben de mutfak masama çerçeve koydum, başlığı görünce de hemen geldim tabii :)
    biz daha o yaşlara henüz geçmedik, 16. ayımız bitti.
    kolaylıklar olsun umarım, çabucak atlatsın defne'cik sevgiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin çerçeve de güzel olmuştur eminim:) güle güle kullan. 16 civarı en güzel zamanlarmış diyorum şimdi aaah ah:)

      Sil
  10. Net alan derinliklerini çok güzel vurgulayabilmişsiniz. Bu konuda bir türlü istediğim başarıyı yakalayamadım. Biraz da objektifimden kaynaklanıyor herhalde... Dijital makinalarda bu kadar zorlanıyorken, Zenıtle nasıl başedebileceğinizi merakla bekliyorum doğrusu:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 50 mm alan derinliği konusunda daha iyi sonuç veriyor sanırım. beğenmenize sevindim:) zenitle neler olacak hiç bilmiyorum, bir de hiç eğitim almadığım düşünülürse işim zor

      Sil
  11. defne de sıkılmıştır kardan buzdan hepimiz gibi. ama 4 yaş 2 yaş gibi korkunç olmuyor gibi :))) eskiden heyecanı vardı fotoğraf çekmenin çek, film bitsin, bastır ve bak :)zenit i biliyorum, fotoğraf çekmeyi çok seven bir arkadaşımın vardı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardan sıkıldık dedim bu sabah bembeyaz bir güne uyandık yine ve hala yağıyor:)) bastırmak beklemek ne güzeldi değil mi bak heyecanlandım şimdi:)

      Sil
  12. bu çocukları anlamak gerçekten çok zor..bizde de durumlar farklı sayılmaz...ilk defa kerem'den şikayet ettim diyebilirim...
    acele ile yapılan o piknikleri,baharı bekleyenlerden biri de benim..soğuktan,kardan fazlası ile sıkıldım(sıkıldık)...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk defa mı:)) ne güzel, benim kaçıncı defa oldu kim bilir:)

      Sil
  13. ah ah 4 yaş ve sonrası... bunalım, krizler devam..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten gün geçtikçe ümitlerim yıkılıyor benim:)

      Sil
  14. 3 farklı konu var ama ben 3. ye takıldım. ben de de minolta var digitalin yanında. Minoltanın verdiği zevki diğerinden alamıyorum. Sesini ayrı seviyorum, içinden çıkan fotoları ayrı. Sizin de öyle olur umarım. Ama digitalin verdiği rahatlık da vazgeçilemiyor. :) Bu çocukların kriz dönemleri bitmiyor mu yahu. Ben daha 2deyim. 4üde mi var bunun? :( çerçeveye de bayıldım özellikle de kenardaki dantel görüntüsüne. :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails