Seninle Yaşayalım

Bir anne, bir blogger anne ve ne mutlu ki bir Nurturia annesi.
Zor durumda şimdi. Yakasına yapışan hastalıktan kurtulup yavrusuna, ailesine gidecek ama desteğe, yardıma, en önemlisi kana ve uygun iliğe ihtiyacı var şimdi.
Neler yapılabilir diyorsanız Gamze için açılan BU BLOGDAN yapılabilecekleri ve süreci takip edebilirsiniz.
Hiç biri elinizden gelmezse bol bol dua edip güzel dileklerinizi yollayabilirsiniz.


Ben hep hastaneden çıkıp kuzusuna sarıldığı anı hayal ediyorum. Gözümde sadece o anı canlandırıyorum. Gerçek olacağına inanıyorum. Siz de inanın olur mu?

6 yorum:

  1. İnaniyorum canim bende.Dun ogrendim bende blogumda paylastim hemen.Ne kadar cok duyurulursa o kadar cok sansi cogaliyor.Umarim en kisa zamanda sagligina ve yavrusuna kavusur.

    YanıtlaSil
  2. Ayyy Rabbim sifalar nasib etsin.

    YanıtlaSil
  3. inşalah tüm dua ve dileklerimiz onun için

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle inanıyorum ve o günün hayalini kuruyorum bende.Hatta kızım o iliğin kendisinde olduğuna çok inanıyor.İnşallah dediği gibi çıkar

    YanıtlaSil
  5. Evden ayrıldığım ilk andan itibaren hep ona kavuşmanın hayalini yaşadım. Hastanede yatarken her baktığım yerde Atakan'ı öptüm, kokladım, sarıldım. Ama hep hayaldi bunlar, gerçekleşeceği günün hayali ile yaşadım hağlada öyleyim. Sonu ne olur bu yolun bilmem, tek bildiğim oğluma duyduğum sevginin açlığını yaşadığım. Bu hastalığa yakalanmadan öncede bu siteyi takip eder vayyy beee ne anneler var derdim içimden. Bana verdiğiniz destek için size ve tüm NURTURİA ANNELERİ'ne de birkez daha sonsuz teşekkürler. SEVGİLER, HEP SAĞLIKLA KALALIM...

    YanıtlaSil
  6. This article contains a very detailed explanation of this type of unique information. It is very helpful for all mothers. Thanks for sharing your great thoughts with us. Now it's time to get Taxi Near Me for more information.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails