Görüntüsü güzel koku missss


Taç tamam. Elbise de hazır. Başka da birşey yok şimdilik. Peçeteler ve bardaklar dışında. Gerçi geçen sene de çok geç başlamıştım hazırlıklara. Yardım da almıştım tabi. Gene alacağım inşallah:))


Bu çiçekleri o kadar çok seviyorum ki. Okuldan eve yürüdüğüm yolun kenarında açıyorlar her sene. Zamanı geçmeden, çimler biçilmeden toplayayım diyordum. Bugün elimdeki poşetlere, şemsiyeye, sıcaktan giyemediğim monta, sürekli omzumdan kayan çantama rağmen topladım. Rahatladım:)
Yalnız bu kadar güzel koktuklarını ilk kez farkettim. Belki çok oldukları içindir kimbilir. Koklaya koklaya geldim eve. O arada elimdeki poşeti, şemsiyeyi 2 kere düşürdüm ama olsun:))


Arkada görünen tepsiyi annemden yürüttüm yine. Zaten çocukluğumdan beri hayranım ona, hep gözüm vardı. İstedim verdi bu haftasonu gidişimizde. Bekarken çalıştığı köyde almış. O zaman dükkan falan yok tabi, köye gelen satıcılardan. Para da çok kullanılmazmış, köylülerin anneme verdiği zeytinyağından vermiş karşılığında. Alışveriş öyleymiş.

Tepsi çok ilginç yalnız. Ortası cam. Ve iki kat. İki cam arasına dantel koyuluyor. Ben çocukken bu bardak altlarının büyüğünden vardı arasında. hayalimdeki öyle ya, ben de ilk iş büyüklerinden alıp koyacağım. Sonra da masanın üstüne süs yapacağım onu. Canım tepsim, iyi ki geldin:)

16 yorum:

  1. Güle güle kullanın tepsiyi, iyi ganimet:) Çiçekler de pek güzel çiçeğin adı ne acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çiçeğin adı muscari sanırım ama bir yerde de üzüm sümbülü diye yazmışlar ben de bilemedim:) soğanlı bir bitki yalnız

      Sil
  2. güle güle kullan ozman :)) taç çok güzel çok yakışıcak eminim

    YanıtlaSil
  3. aynı tepsiden annemde de var, tarif ettiğin ve seçebildiğim kadarıyla. yalnız onunkinin etrafı bakır rengi.. zaten misafir salonundaki büfede alıp çay içmek istediğim öyle güzel öyle ince fincanları var ki, ne varsa eskilerde var bence. Doğum günü heyecanı da başladı demek.. kim bilir ne güzel şeyler çıkacak ortaya. kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol feridecim inşallah yapabilirim birşeyler. bana da babaanne ben çocukken almış bir fincan takımı, antika gibi çok seviyorum onu da

      Sil
  4. tepsi çok hoşmuş gerçekten, benim annemde de bir tepsi var gözüme kestirdiğim darısı bana bakalım :))) çiçekler de çok iç açıcı iyi geldi :)

    YanıtlaSil
  5. Fusun, Tac'a bayildim. Ellerine saglik. Bak, etsy'di oydu buydu gordugum elisi sitelerinde ben Tac'im diyen taclarin hepsine 100 basar.
    Cicek ve vazo da harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pratikannecim çok teşekkürler nasıl mutlu oldum yorumuna anlatamam:))

      Sil
  6. Çok güzel bu ara bizde deniz yıldızı meraklısıyız tokalardan yana

    YanıtlaSil
  7. bizimki aslında denizyıldızından çok denizkızlarına hayran bu ara ama yıldız daha kolay geldi bana tabi:)

    YanıtlaSil
  8. Hepsi de çok hoş görünüyor...Ama o tepsiyi daha yakından görseydik. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam yadigarcım çekip ekleyeceğim en kısa zamanda

      Sil
  9. http://drycfc.blogspot.com/2012/04/kozmoda-sponsorlugu-ile-hediye.html
    kozmoda işbirliği ile cekılıs düznlıyorum beklerım

    YanıtlaSil
  10. Fincan ile ne de güzel uyum sergilemiş..

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails