Beyaz aşkına


İlk çok renkli etamin denemem yeni başucu masama kısmetmiş. Ne zamandır istiyordum bu deseni ama cesaret edemiyordum. Meğer ne kolaymış. Bilmese de Derya cesaret oldu bana. Bir de yastık yapacağım, kendimce becerdim ya.


Çok sıkılmıştım koyu renklerden. Hele yatakodasına hiç yakışmıyor sanki. Dolap eve ait gömme dolap olunca ve göz önünde olmayınca onu saymadım ve neden olmasın dedim. Komidin zaten istemiyordum, bir şifonyer yeter dedim. Herşey hep birlikte olmak zorunda değil hem. Yatak başlığını alalı aylar aylar oldu belki. Acelemiz yok, imkanlar dahilinde tek tek de değişir bazı şeyler dedik. Geçenlerde de şifonyeri aldık. Oldukça büyük birşey. Komidinlerde duran eşyalar dahil eski şifonyerdekilerin hepsi sığdı, boş yer bile kaldı.

İlhamım da bu posttaki ilk fotoğraf oldu. Teşekkürler Zeynep. Boyamak üzere çiçek şeklinde bir de çerçeve aldım ayna olmak üzere. O da hallolsun fotoğraflayacağım mutlaka.


29 yorum:

  1. Merhaba, ilham olduğumu öğrenmek hoşuma gitti :) bende senin sayende kavuştum örneklere ve birşeyler yapabildim hiç beklemediğim bir anda inanılmaz bir sürprizdi :) çok teşekkürler. Kalp o kadar güzel olmuş ki, yastığı da merakla bekliyorum eminim o da şahane olacak, eşyalar hakkındaki yazılarını okurken aynada kendime bakıyor gibi hissediyorum. Beyaz benimde favorim kesinlikle, fresh fresh iç açıcı, o kahverengi mobilyalara katlanamıyorum artık, şimdiye kadar değişimi evdekileri dönüştürme olarak yaptığım için beyazda başarılı olamadım boyamada mecburen mavilerle doldu evim ama eşya satın aldığımda kesinlikle beyaz alacağım, o komodin veya sehpa ne desem bilemedim bende çok beğeniyorum, peyder pey bizimkiler de değişecek ufak ufak, sonuçta hayalimizdeki evi yaratacağız inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. derya ben de senin blogunu okuduğumda kendimden o kadar çok şey buluyorum ki. marifetlerin hariç tabi. ben senin çırağın bile olamma sanırım:))
      insan kendisiyle aynı zevkleri, düşünceleri taşıyan birini bulunca mutlu oluyor. umarım tez zamanda kavuşuruz beyazlar içindeki evlerimize

      Sil
  2. güle güle kullan canım, çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık..çok güzel olmuş..ahh birde ben becerebilsem...sadece imrenerek bakıyorum...sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beceremeyecek birşey yok aslında ben de yeni başladım bir denemek lazım sadece:)

      Sil
  4. bende çok severim evde açık tonları.. ama niyeyse hem salon hemde yatak odası takımımı venge almışım... 2 sene sonra bende değişiklik yapmak istiyorum..
    böyle beyaz beyaz pek bir ferah olmuş.. etamin işinde çok romantik.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah biz evlenirken o vengeler pek bir modaydı, benimd e salon venge yatakodası kirazdı. y.odası dönüştü ama salon biraz daha bekleyecek maalesef. dedim ya yavaş yavaş:)

      Sil
  5. benim de gözüm var aldığın komodinlerde :D bakalım ne zaman kısmet olacak ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baharcım yaz indiriminde bu komodinler. istiyorsan bu fırsatı kaçırma bence

      Sil
  6. Çok hoş bir çalışma olmuş, zaten Derya'dan ilham ve cesaret almamak mümkün değil, sizden de öyle çalışmalarınızı genel olarak çok beğendim. Beyaz komodinin çekmece topuzlarını annemler için seçmiştik:) Bundan sonra takibinizdeyim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitana hoşgeldin ve çok teşekkürler. kulpları ben de çok beğendim cidden

      Sil
  7. içim açıldı fotoğraflarını görünce... sağlıkla huzurla keyifle kullanın :))

    YanıtlaSil
  8. beyaz mobilyaların fiyatı artıcak bu gidişle :) Ben dahil bütün bayanlarda bir beyaz aşkıdır gidiyor, bende öyle hepsi bir olan takımları sevmiyorum, özellikle salon takımlarında nedir öyle içine bardakların gümüşlerin dizildiği o vitrinler gelin bardaklarımı görün der gibi :) sadelik çok hoşuma gidiyor, ferah ve huzur verici :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. filizcim aynen, böyle tam takım mobilyalardan ben de çok sıkıldım ama biz hep öyle görmüşüz öyle alışmışız değil mi? biraz cesaret edebilsek aslında. sadelik ve ferahlık gibisi de yok hakkaten

      Sil
  9. Bayıldım bu desene.. sanırım sen de bana destek olursa ilk etamin deneyimimi bu desen ile yapabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sılacım seve seve olurum bence çabucak kaparsın bu işi. olmadı ben yaparım sana bir tane

      Sil
    2. Teşekkür ederim :) Bence sen bana öğret sonra bende sana hediye yapayım :)

      Sil
  10. Cookkk sirin olmus,,, emeklerinize saglik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler:)

      Sil
    2. çekmece kulbunu nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?? bayıldımm..

      Sil
    3. baumaxx yapı marketten aldık:)

      Sil
  11. Excellent, whаt a wеblog it іѕ!
    Τhiѕ ωеbpаge gives valuable factѕ tο uѕ, keeρ іt
    up.

    Fеel freе tο visit my ωeb
    site; Click Through The Next Page

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Fatiha Süresi21 Nisan 2018 20:33

    Fatiha Suresi
    Fatiha Suresi Kuran'ın kalbi denebilecek olan 7 Ayet'ten oluşmakta. Bu Ayetler iki bölümde incelenmektedir. İlk bölümde Allah'a hamd edilip O'nun sıfatları anlatılamkta, ikinci kısımda ise "sîrat-ı Mûstakîm'e" yani "en doğru yola" ulaşmak Allah Teala Hazretlerinden istenmektedir. Çünkü kulu tam olarak doğru yola iletebilecek birtek Allah Teala Hazretleridir. Fatiha Suresi, daha sonrasında ise gazaba uğrayan ve sapmışların yolundan sakınılmak dilenmektedir. İnsanlar yanlış olan yollara sapmaya meyillidir. Ancak Allah Teala dilerse ve korursa insan yanlış yoldan sakınabilecektir. Farklısı düşünülemez. Doğru olan yolu kendi başına bulabileceğini sanarak Allah'a sığınmayanların sapıklıkları tarih boyunca görülmüş ve daima görülmeye de devam edecektir. Sitemize tıklayarak Fatiha Suresi hakkında detaylı bilgiler edinebilir, kabe imamlarından dinleyebilir veya arapça ve türkçesinden okuyabilirsiniz. Fatiha suresinin anlamı meali ve tefsirine de sitemizden ulaşabileceksiniz.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails