Başka Bir Okul Mümkün!!


Çocukları ve hatta başkalarının da çocukları, sürekli eleştirdiğimiz sisteme dahil olmasın, yarış atı olmasın, duyarlı, "farkında" bireyler olarak yetişsin diye yola çıktılar. Çok da yol aldılar. İstanbul'da yaşamadığım için bir kez daha hayıflanmama sebep olan bir girişim başlattılar. Başka bir okul mümkün dedi anne babalar.

Konu ile ilgili e-posta:

Başka Bir Okul’u mümkün kılmak adına çok çalıştık, çok koşturduk. Sonuçta hatırı sayılır bir yol aldık. Niyetimiz, çabamız 2013 yılının Eylül ayında okulumuzun kapılarını aralamak.

Bugüne dek neler yaptık, bundan sonra nelere ihtiyaç var sizlerle paylaşmak, konuşmak istiyoruz. Aramıza katılmak isteyip bugüne dek fırsat bulamamış, vakit ayıramamış arkadaşlarımıza yer açmak, yeni dostların enerjisiyle sorunları daha hızla aşmak istiyoruz.

“Başka Bir Okul” hayalimizi, kat ettiğimiz mesafeyi ve şimdi bizi nelerin beklediğini paylaşacağımız Dayanışma ve Tanışma Toplantısı’nda hepinizi aramızda görebilmek umuduyla…

Toplantımıza tabi ki çocuklarımız da davetli. Toplantı boyunca Serkan Kırmızı “Davulumdan Masallar” atölyesiyle onlarla birlikte olacak.

Yer: Boğaziçi Üniversitesi, Güney Kampüs, Demir Demirgil Toplantı Salonu
Tarih: 15 Temmuz 2012, Pazar
Saat: 17:00 - 20:00

Sorularınız ve daha fazla bilgi için aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Dayanışmayla;

Feyza EYİKUL
Koordinatör
Başka Bir Okul Mümkün Derneği
İletişim Ofisi:Sinanpaşa Mah. İlhan Sok. 
Pembe Rüya Apt. No:15 D:4 
Beşiktaş/ İstanbul
www.baskabirokulmumkun.net
baskabirokul.blogspot.com

7 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Okul arayışı içine girdiğim şu günlerde ilaç gibi gelen bir yazı teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Süper düşünceler, bize çok uzaktasınız. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  4. bu toplantıya gidebildiniz mi? sitede toplantıya dair bilgi bulamadım da.

    YanıtlaSil
  5. ben afyondayım şu an maalesef gidemedim

    YanıtlaSil
  6. Fatiha suresinin anlamı çok derin muhtevalar içermekte ve adeta cennetin anahtarını insanoğluna öğretmektedir. Allah'a nasıl hamd edeceğimizi ve nasıl dua edeceğimizi öğreten Fatiha Süresi, onun sıfatlarını da açıklamakta ve tefsirine bakıldığında bizler için ne denli önemli olduğuda meydana çıkamktadır. Fatiha suresinin anlamı sitemizi ziyaret ederek bu konuda bilgiler edinebilir fatiha suresinin mealini ve türkçesini inceleyebilirsiniz. Anlamını her müslümanın bilmesi gereken Fatiha çok büyük sırlar ve faziletler içermektedir Diğer adı da Suretü'ş Şifa olan Fatiha, halk arasında "Elham - El-Hamd" adlarıyla bilinmektedir.

    YanıtlaSil
  7. Such a nice article. It's very informative and helpful for students. I just want to thank you for taking the time to share your thoughts and knowledge on this topic. Keep sharing more articles with us. Now it's time to get Roofing Services in Wayne for more information.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails