Dönmek lazım...


Sıkılmak ne hafif kelime... Bazen hislere tercüman olamıyor bence. Yetersiz kalıyor. Son okuduğum kitapta dili sadeleştirmek, basitleştirmek dolayısıyla insanların az kelimeyle daha az düşünmesini sağlamak için bazı kelimeler dilden çıkarılıyordu. Harika yerine mesela iyiye ek getirerek anlamını güçlendirmek yetiyordu: artıiyi gibi. Ya da çiftartıiyi:)) Ben de içinde bulunduğum duyguyu böyle tanımlayabilirim: çiftarısıkıcı hatta milyonartısıkıcı.


Evimi özledim. Datça'da bulduğum cicilerimi sevip sevip poşetlerine, paketlerine geri kaldırıyorum. Evde nasıl duracaklarını hayal ediyorum.
Defne bile evimi, odamı, kendi yatağımı çok özledim demeye başladı. Yarın yola çıkacaktık ki ufak bir aksilik oldu. Bakalım ne olacak:/


Evime dönmek, blog yazmaya dönmek, rutin hayatımı yaşamaya başlamak istiyorum.
Çok şey mi istiyorum be blog. Herşey eve dönmeye endekslendi. Beni geren de bu belki. İzlediğimiz dizileri biriktirdik evde izleriz diye, alacağımız kitapları listeledik evde alırız, buradan taşımayalım diye. Yapılacaklar, planlar, gidilecek yerler, görülecek dostlar biriktikçe birikti.
Evim evim güzel evim, evinizin kıymetini bilin...

6 yorum:

  1. ben de hep boyle oluyorum Fusun evim de evim diye soylenmeye basliyorum. Tatilin keyfi guzel ama katiliyorum sana ev de cok guzel.
    Her ikisi de keyifle dolsun.
    Bu arada aksilik cozulur bir an once umarim.
    Simdiden iyi yolculuklar :)

    YanıtlaSil
  2. Evim evim güzel evim..Nereye gisersen git evin gibisi yok..Ben banyomu bile özlüyorum bu arada..inşallah aksilik çabuk çözülürde güzel kızın odasına kavuşur..iyi yolculuklar..sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle nereye gidersem gideyim ne kadar eğlenirsem eğleneyim evime döndüm mü koca bi ohh çekerimm..

    aksiliklerin tez zamanda giderilmesini sağsalim evinize gdönmenizi temenni ederim ;)

    YanıtlaSil
  4. Dağınık olsun, herşeyi yetiştiremeyeyim ama bende evim evim güzel evim diyenlerdenim. Koskoca yaz tatilim var ama bizim evden uzak tatilimiz en fazla 3 haftadır. Daha fazlası yorar bunaltır beni. Ege Bahar bile tatilden dönünce eve sevinç çığlıkları atarak giriyor:)
    Sağlıkla evinize dönmeniz dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. bir günlük kaçamaklardan sonra bile iyi ki evim var diyorum geri dönecek, uzununu hiç düşünemiyorum :) sizde dönün artık ...

    YanıtlaSil
  6. Ben ilkkez bu kadar uzun ayrı kaldım evimden 12 gün:)) Onda bile özledim. Demek özleniyormuş dedim. Tamam tatil harika,annemlerin yanında yine ağlaşarak, ne saçma ne saçma onları böyle yanlız bırakıp keşkemeşin içine dönmek diye diye yola koyuldum ama için içinde rutinimi özlediğimi farkettim dediğin gibi. Umarım en kısa zamanda tüm problemler ortadan kalkar da güzel vinize kavuşursunuz Defne'de sen de..

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails