İşte öyle birşeyler...


Cici bici şeyler mutlu ediyor beni. Toplayıp duruyorum, nerelere sığdıracaksam:) Benim aldıklarımın yanında arkadaşlarımın görünce beni hatırlayıp aldıkları var bir de. Nurturia'dan çok sevdiğim arkadaşım Edacığımın hediyesi şu alttaki güzellikler. Buradan da binlerce teşekkür tekrar tekrar.


Hayat pek hızlı bu aralar. Anlık paylaşımlarla sanal yolculuk devam etse de buraya nedense istediğim alakayı gösteremiyorum hala. Dur bakalım zamanı gelecek tekrar diyorum, kasmıyorum.
Geçen sene bu zamanlar araba kullanmakla ilgili birşeyler yazmıştım. Tam bir senenin ardından bu işle ilgili ciddi bir adım attım bugün. Bir hoca marifetiyle olacak umarım bu iş. Sanırım dünyanın en hoş hocalarından biri bana düştü. İlk dersimiz oldukça umut vericiydi, hadi bakalım...


Defne, son hız büyüyor. Görenler inanamıyor, kocaman bir kız oldu. Boyundan büyük laflar değil, bir çocuğa yakışan son derece sevimli ve komik laflar ediyor. Kah güldürüyor kah delirtiyor. Onunla yaşamak duygusal bir tahteravalli de bir aşağı bir yukarı sallanmak gibi sürekli. Bu hızlı duygu iniş çıkışları bizi çoklukla yorsa da idare etmeye çalışıyoruz tabi ki. Başka yolu var mı?



Bu güzellikler yine Gamzeciğimden Defne'ye ve bana gelen hediyeler. Ben artık nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum ki sana. Ne kadar şanslıyım ki arkadaşımsın. Dediğim gibi varlığın yeter:)

9 yorum:

  1. çok tatlılar... saati çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  2. Twitter geldi bloggerlik bozuldu gibi bir sey mi:) Hediyeler de ne kadar guzelmis.

    YanıtlaSil
  3. çok iç açıcı bir yazıydı :) fotoğraflara bayıldım...

    YanıtlaSil
  4. Hepsi ayri ayri cok guzel..gule gule kullan

    YanıtlaSil
  5. derya:instagramda varmısınız ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef henüz değil derya, olduğunda yazarım buradan

      Sil
  6. ozlemisim burayi okumayi fusun iyi geldi. tesekkurler...

    YanıtlaSil
  7. İngiliz Stiline hayranlığına ben hayranım.ç De3fne için yazdığın onu anlatan cümlelerine bayıldım...

    YanıtlaSil
  8. ınstagramda görüp bayıldığım üstünü çok güzel aksesuarlarla bezediğiniz mutfağınızdaki beyaz duvar rafını nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim acaba?internette biraz gezindim ama bulamadım..blogunuzada bayıldım elinize sağlık mükemmel fikirler hepsi...teşekkürler...

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails