Maymun


Etamine başlayıp sonra sıkılıp kitap arasında bulduğum yaprakla mumluk yapmama, CK hayaliyle bilgisayar karşısına oturup bir anda kendimi Belle and Boo kargosunun peşinde bulmama, gündüz internette gördüğüm tığ işine eve gelir gelmez başlayıp diğer tüm işleri rafa kaldırmama tek sebep yeni peydahlanan maymun iştahım olmalı. Yoksa ben gerçekten hiç böyle değildim, hem de hiç...






Herşey bekleyedursun, ben henüz ne işe yarayacağını bile bilmediğim bu "şeyi" örüp duruyorum ve hatta bitirmeye pek yaklaştım. Bir de beyazını sonra kırmızısını yapayım diyorum. Keyif aldığım şeylere ayıracak daha çok vaktim oluyor sanki bu mevsimde ve daha çok isteğim bir de.
Kışı seviyorum...

7 yorum:

  1. Selammm:)
    Mumluk çok hoş olmuş şekerim,diğer karelerdeki ciciş eşyaları da önce nurtide görmüştüm,çok güzeller...Uzun kış geceleri böyle güzel uğraşlar için ideal zamanlar,öptüm:)

    YanıtlaSil
  2. Kisi sevmiyorum ama aldiklarini ve yaptiklarini cok sevdim..gule gule kullan

    YanıtlaSil
  3. İyi mi kötü mü ben de bilmiyorum böyle daldan dala zıplamak ama ben de aynı anlattığın gibiyim.. Yapıalcaklar listesmde an itibari ile 26 madde oldu ve içim nasıl sıkılıyor anlatamam. Halbuki onların hepsi zevk ama yapacak zaman bulamadıkça işe dönüşüyor ve deli oluyorum:)
    Sonra da amaaaaan diyorum sen busun. Bırak tadını çıkart yığınla yapmak istediğin şey var demekki tutkun var:)) Uyuz olmaktan iyidir..:)
    Yaptığın ve yapmayı planladığın herşeye de bayıldım bu arada:)

    YanıtlaSil
  4. zaman zaman maymun iştahlı olmak iyidir kanımca.tadını çıkarmak gerek:)

    YanıtlaSil
  5. bayıldım ben kupalara, içim açıldı bu yazıyı görünce :))) bence de hiç bir şey yapmamaktan iyidir böylesi :)

    YanıtlaSil
  6. Kaskollu kiz-tavsanli kutuya ve kupalara bayildim,mutluluk veriyor(Zuleyha)

    YanıtlaSil
  7. Japon soğutma uzmanı General Klima mükkemmel düzeyde iklimlendirme kalitesi ile ev ve ofislerinizin konforunu artırıyor. General klima rakiplerine göre çok daha sessiz bir şekilde çalışarak ortamınızın sükunetini koruyarak beklentilerinizin üzerinde bir konfor sunuyor. Sizde Japon General sahibi olmak için bize ulaşın. Ücretsiz klima montajı fırsatı ile klima sahibi olun.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails