Home is...


Bir önceki posta gelen yorumların şevki ile arayı açmadan tek fotoğraflık, birkaç cümlelik de olsa birşeyler yazmak istedim. Öncelikle teşekkürler tabi, orada birilerinin olduğunu bilmek güzel:)

Hızlı bir hafta, eğlenceli ve yorucu bir cumartesi ve miskin pazarın ardından bu hafta hızlı başladı ve öyle de gidecek. Biraz enerji lazım. Ben şimdi o enerjiyi toplamaya çalışıyorum. Defne babasıyla balede, onlar gelene kadar geçecek zamansa bana ait. Ev pismiş kimin umurunda... Ben çerçevemi düzenledim, yarım etaminimle uğraştım (az kaldı), fotoğraf çektim, post yazdım, biraz keyfimi yerine getirmeye çalıştım. Hem en önemlisi o değil mi? Karınımız da bir şekilde doyar herhalde:)

İyi haftalar...

10 yorum:

  1. Değil mi ama :) bende kendime zaman ayırmayı azcık kafa dinlemeyi çok seviyorum, yapmalı sık sık:) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Evet bence de annelerin de kafa dinlemeye ve keyif yapmaya ihtiyacı oluyor. :) Siz mutlu iseniz evin havası da o derece iyi oluyor ayrıca.

    YanıtlaSil
  3. Bu hafta bizim için de hızlı başladı, pazartesi yine aynı hızla bitti:)

    YanıtlaSil
  4. biraz daha yazmasaydın ben yazacaktım 2 ay olmus:((

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle aynı felsefedeyiz, aynı yolda emin adımlarla ilerliyorum bende, sonra eskiye bakıp kendime resmen eziyet ediyormuşum diyorum. Çerçeveye bayıldım çok şeker, önündeki evler ayrı şeker, etamini de merakla bekliyorum, okuyuculardan cevap gelmesi insanı gerçekten teşfik ediyor, sadece okuyup resimlere bakıp geçmemeli, üşenmeden herkes birkaç satır yazmalı bence, sinerji olsun, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Ben sizi sürekli takip ediyorum, yani yazdığınız süre boyunca.. :) Ve sürekli yazın, defneyi ve büyümesini paylaşın bizimle.. :) Sevgiler.. http://denizevin.blogspot.com/ Beklerim :)

    YanıtlaSil
  7. ben defnenin doğumunda beri tanıyorum diyebilirim (kkdan) kızımdan bir ay büyük olduğu ve benzer özelliklerini yazılarınızda çok yakaladığım için ayrıca ilgimi çekiyo ondan güzel haberler almak ediyo tanımazsınız ama hep merak eder seversiniz ya defne benim için oyle habersiz bırakmayın bizi bol bol defne fotolarıda istiyoruz

    YanıtlaSil
  8. Harikasın Füsun, aynen öyle :)

    YanıtlaSil
  9. In this blog you tell about great photograph and home services. I really appreciate that. Keep it up. Now it's time to avail HYDRATING SUN SCREEN LOTION for more information.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails