Ne desem...


Biliyordum böyle olacağını. Önce nurturia sekte vurdu blog yazılarıma, sonra ig. Ig sekte vurmakla kalmadı, komple yıktı hatta. En son yazımı yazdığımda kışın ortasındaydık, şimdi bahar geliyor, havalar ısınıyor. Yazacak şey elbette yok değil, insan isteyince hergüne bile ufak tefek notlar karalayabilir. Ama işte isteyince, tembellik etmeyince.

Blogu çok seviyorum hala, yazmadıkça, yazamadıkça içimi sızlatan garip bir etkisi var. Açıp bakmaya utanıyorum öyle zamanlarda, yazmalıyım diyorum...Olmuyor...

Biraz da ıssız kaldı sanki buralar. Eskiden yazılar da çoktu, yorumlar da. Karşılıklı söyleşir gibiydik. Oysa şimdi kimseler okumuyor sanki, öyle olunca da itici güçlerden biri olan okunduğunu bilmek etkisini kaybediyor. Ama ben de okumuyorum yalan değil, ne oldu sahi böyle?


Her sene topladığım üzüm sümbülleri açtı yine. Geçen sene bunların kocaman bir tarlasını bulup, bir sürü fotoğraf çekilmiştik Defne ile. Yine yapmalı...

Elime alamadığım keçelerimle barıştım. İyi ki de barıştım, çok zevk aldığım çok cici şeyler yaptım. yarım yamalak da bir sürü işim var, tığ işleri, etaminler. Hepsi bitecek ama:)

Defnoş da büyüdü, kocaman oldu, çok istediği, sayıklayıp durduğu baleye başladı. Çok arıza halleri azaldı, makul halleri çoğaldı. Kısaca iyiyiz. Tek isteğim bundan sonra daha sık buralarda olabilmek.
Sevgiyle...


15 yorum:

  1. Bloglar ile ilgili yazdıklarını ben de çokca düşünüyorum son zamanlarda. Bir ara baya bir grup olmuştuk, sanki gün yapar gibi:)) Ama bu normal belki de, blog işi emek istiyor, istikrar istiyor, her şey gibi o da ilk zamanlardaki popülerliğini yitiriyor, paylaşımlar çok daha hızlanıyor her geçen gün. Bende en büyük etki pinterestle oldu, onun sayesinde çok daha fazla bilgiye, fotoğrafa ve bloğa ulaşır oldum ve çok da hızlı tüketir... Hep daha fazlasını istiyor bünyem, daha daha yeni şeyler görmek istiyorum. Ara ara pinterestte ya da bloglarda, instegramda izlediğim kişileri yeniliyorum mesela:)) Ayy amma yazdım haa... Şey diyecektim aslında sizin şu mor çiçeklerle beraber çekilmiş olan fotoğraflarınızı hatırlıyorum ne güzeldi onlar diyecektim:))

    YanıtlaSil
  2. canım seni çok seviyorum.bende şartlar zor olsada,hep haberdar olmak istiyor ve uğruyorum...bu aralar yazmayı bırakanlar çok oldu lütfen sende gitme...sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Bende bu blogun etkisi büyük. Arada gelip bakıyorum. Fotoğraflarınız, zevkli seçimleriniz hitap ediyor bana. Lütfen yazmaya devam et...

    YanıtlaSil
  4. Sizi çok iyi anlıyorum bloglarımızla ilgili hislerimiz aynı, ne zaman listemde yeni bir yazınızı görsem hemen geliyorum, okuyorum, uğramaktan ve yazılarınızı okumaktan keyif alıyorum haberiniz ola ;) sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, ben de blogunuzu ve sizinki tadında başka blogları bir süredir,(hamileliğimin başından beri) takip ediyorum..Hatta bir süredir ben de blog yazıyorum diyebilirim..Bloglardaki bu sohbet havası,samimi ve faydalı deneyim paylaşımı sanırım beni de blogger anne olmaya itti. Lütfen içinizdeki o isteksizliği bir kenara bırakın ve bana ve benim gibi yenilere ilham olmaya devam edin..
    Uğramak isterseniz bu da benim blog adresim:)
    http://im-a-mom-to-be.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. ahh anlıyorum seni..
    ama blog gibisi var mı! ilk göz ağrımız bizim..

    YanıtlaSil
  7. Ara verince rutini tutturmak zor oluyor,nasıl yazdıkça yazası geliyorsa yazamayınca da nerden başlıyacağını bilemiyor insan.Ama senin renkli karelerini görmek,Defne ile yaşadıklarınızdan kendimizce dersler çıkarmak keyifli,sık sık uğra canım buralara

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. O zaman sohbet havasi yaratalim burada :) Daha cok yaz, daha cok fotograf koy sen de. Nurturia'dan da, Instagram'dan da daha once vardi burasi. Dagilmasin blog havasi :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. yorum yazamasak da takip ediliyorsunuz.siteye kaç kişi girmiş görebilirsiniz sanırım.bu bile itici güç bence.bakıyorlar sayfamı yenilemeliyim gibi.uzun uzadıya yazılar olmasa bile ,tek kare resim bile izleyen sayınızı arttırabilir.
    saygılarımla, julya17

    YanıtlaSil
  11. Ben sizin özellikle fotoğraflarınıza bayılıyorum. Yazmasanız da fotoğraf ekleyin. Bence onlarla da çok şey anlatıyorsunuz. :))

    YanıtlaSil
  12. Fusun arada sirada yazsan dayazman yetiyor inan. gerci sen yazmasan da ben gelip bakiyorum eski yazilara, fotograflara. Defneyi okuyorum, guluyorum, senin yaptiklarina bakiyorum seviniyorum gidiyorum. E ama yeni yazi yazarsan daha ock sevinirim elbette :)
    saka bir yana iyi ki az da olsa yaziyorsun...

    YanıtlaSil
  13. Kim demiş sizi takip eden yok diye biz her gün açıp bakıyoruz eğer bir şey yazıp eklemediyseniz hayal kırıklığına uğruyoruz.Ayrıca eski yazılarınızı aktivitelerinizi ve paylaştığınız tecrübelerinizden çok faydalanıyoruz.

    YanıtlaSil
  14. sümbüllere bayıldım,ben de sizin gibiyim blog konusunda,son zamanlarda ne elim birşeye kalkıyor ne de yazasım geliyor :(

    YanıtlaSil
  15. kalpleri nasıl bu kadar simetrik kesebildiniz?

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails