:((( Bebekler Hasta Olmasın

Son günlerdeki durgunluğunun sebebi buymuş meğer Defne'nin. Yaz günü hasta oldu. Burnu akıyor şıp şıp, uykuları bozuldu, iştahı azaldı. Geceleri de az az öksürüyor.
Yolculuktan ve klimadan şüpheliyim ama terlemedi de yolda, yoksa diş mi?
Neyse ne, biz olalım bebekler hasta olmasın sonuç olarak...

7 yorum:

  1. hiç hiç olmasınlar hasta...yavrularımız sağlıkla mutlu büyüsünler İnşallah...

    YanıtlaSil
  2. sağol canım hepsi hepsi inşallah

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun Defne yaprağımıza...uzun sürmez de yazın keyfini çıkarmaya devam eder inşallah

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun Füsun, çabuk toparlanır inşallah...

    YanıtlaSil
  5. sağol özgürcüm dün geceden beri daha iyi, seni görmek güzel bu arada

    YanıtlaSil
  6. Midea Klima Servisi olan firmamız kaliteli hizmeti uygun fiyata vermektedir. %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle satış ve teknik hizmetlerde yanınızdayız. Bizimle irtibata geçerek Midea klima yetkili servisi güvencesi ve kalitesiyle tamir bakım ve montaj hizmeti alabilirsiniz.
    Profesyonel teknik servis personeli ve kaliteli hizmet anlayışı ile %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktayız. Midea klima servisi hizmetlerinde ayrıcalıklı hizmet almak için bizi arayabilirsiniz. Klima bakımından kontrolüne, tamirinden montajına kadar her alanda orijinal yedek parça ve yüksek kalitedeki malzemeler ile işlemlerinizi gerçekleştiriyor. Midea klima servis uzmanlığı ve uzun yıllar sektör tecrübemiz ile hizmetinizdeyiz. Bizi arayarak tüm Midea Klima modellerine teknik destek alabilir veya yeni teknolojideki Midea inverter klima satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlarımız ve kalifiye iş gücümüz ile 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Yetkili Midea klima servisi olmanın verdiği sorumluk bilinci ile hareket eden teknikerlerimiz tüm onarım işlemlerinizi en kısa sürede gerçekleştirmek için tüm gücüyle çalışmaktadır.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails