Kuzenler Buluştu, Bir de Doğumgünü Kutladı

En son kışın buluşmuştu, abimin kızı Eda'yla Defne. O zaman Eda hastaydı, Defne de daha küçüktü ve birkaç saatlik bir buluşmadan birşey anlamamıştık. Şimdi bir hafta sürekli beraberler. Ama pek iyi anlaştıkları söylenemez, fotoğrafa aldanmamak lazım. Defne pek arkadaşlık kavramının farkında değil, Eda da tam 2 yaş bunalımlarında, kıskançlıkları var, velhasıl günlerimiz saç çekme, itekleme, birbirlerine 1 adımdan fazla yaklaştırmama çabalarıyla ve bunları çaktırmamaya çalışarak geçiyor.
Büyüdüklerinde çok iyi anlaşacaklar inşallah, aralarında sadece 8 ay var. İkiz gibiler, Defne biraz tombikçe:) Dün de Edoşumuzun doğumgününü kutladık, 2 yaşını doldurdu cimcime. Mumları üflemeye, odaya astığımız süslere bayıldı. Defne de cicilerini giyip kuzenine eşlik etti.
Bu arada perşembe günü köyden anneme döndük tekrar. Bu yolculuklar artık sıkıcı olmaya başladı. Toplan, git, yerleş, tekrar toplan, yola çık, tekrar yerleş, yolda Defne'yi oyala, yorulduk artık ailecek.

4 yorum:

  1. Defne Edanın ablası gibi maşallah:)Yolculuk konsunda aynen katılıyorum sana.bizde Ankaradan anneme oradan annemlerle tatile gittik bir hafta sonra da babamızla tatile sonra 10 saatlik Ankaraya dönüs.Toplan yerleş defalarca neyseki Adoş arabaya alışık hiç sorun çıkarmıyor.Hepimize iyi yolculuklaaar:))

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Füsun sizin ev pek bir şenliklidir bu aralar:) Eda'nın yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun halası...

    YanıtlaSil
  4. başakcım dediğin gibi defne abla gibi duruyor, edoş prematüre doğmuştu, defne de fazla iri doğdu. fark devam ediyor halen:)

    zeynes evet fazlasıyla şenlikliyiz, her dakika ikiz anneleri nasıl başediyor diye de merak etmekteyiz, biz 5 kişi zorlanıyoruz bazen

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails