Beleşçi Defne


Defne'yi bugün parka götürdüm. Çok sık yapamıyoruz bunu, zaten Defne de parktaki alet edevatı henüz kullanamadığı için park olayına pek adapte sayılmaz. Her neyse bugün parka gittik, biraz sallandı ve inmek istedi. Bizim yerimizi bekleyen tatlı Kayra'nın da çok şirin bir bisikleti olmasın mı? Bak sen şu işe? Artık anne mi beleşçi Defne mi bilemiyorum, biz gene boş bulduğumuz bisiklete atladık, başladık turlamaya. Kayra pek hevesli değildi ama annesinin paylaşma konusundaki ısrarı yüzünden sesini çıkarmadı pek. Bisiklet arkadan kontrollü, çok zevkliymiş kullanması, sapı çevirince direksiyon da dönüyor:)) Millet neler yapıyor valla, öyle çok süsülü püslü tenteli falan da değildi, hoşuma gitti Defne'ye alalım dedik aynısından.


Bu arada Defne bugün ilk kez toplu taşıma aracına bindi. Babası yoktu, biz de minibüse binip gittik, anneanneyle buluştuk. Çok enterasan bir durum da yaşamadık açıkçası, bindik indik, Defne de çok umursamadı, sadece kapıya babak babak diye müdahale etti.

6 yorum:

  1. ananeyle buluştuk derken,sonunda taşındınız mı kendi evinize ?

    YanıtlaSil
  2. yok canım ama az kaldı yerleştirmeye başladık
    annem çarşıya inmişti de öyle buluştuk:))

    YanıtlaSil
  3. he ok anlaşıldı.
    evde doyamadın anana bi de çarşıda buluş, oh maşallah.
    bizim koca anca 1 hafta durdu marasta

    YanıtlaSil
  4. seninki de pek fenaymış, nolurdu azıcık kalıverseydi ya

    YanıtlaSil
  5. füsfüsüm ya o bisikletlerden bizde almak istiyoruz ama kışta geldi sayılır.onunla evde oynayabilirmi acaba ya ben kışın evde oynayabileceği birşeyler arıyorum.Bu arada defnoş herzamanki gibi çok tatlıı

    YanıtlaSil
  6. canım çok teşekkürler
    bence binerler evde, ortam müsaitse olur
    bizim uzun bir koridor var orda gider gelir diye düşünüyorum
    cafcafsız bişey bulsam alacağım hemen

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails