2 Ahşap Oyuncak Daha

Takçakı aslında alalı oldukça uzun zaman oldu ama o dönemler Defne için henüz uygun değildi, şimdi çıkardım ortaya. Bütün gücüyle vurup çakmaya çalışıyor, ama sürekli oynamıyor genelde de eliyle sokup çıkarmak istiyor şimdilik.
Parça bütün kavramını gösteren, çok güzel bir oyuncak bence. Ama bunu algılayabilmesine biraz daha zaman var sanırım.
Bu oyuncakları çok sevdiğim Yelken Oyuncak sitesinden aldım. piyasada bulamadığım birçok oyuncağı çok uygun fiyata satıyorlar, üstelik bir de 9 taksit yapıyorlar.
Oyuncakları zararsız boyayla boyuyorlarmış, aslında montessori materyallerini de çok rahat yapabilirler bence. Bu konuyla ilgili bir mail mi atsam acaba?

7 yorum:

  1. Offf yoğun günler geçiriyorsun okurken yoruldum ben inan ki...
    Kum, çamur, toprak konusunda da naçizane fikrim bırak ne istiyorsa yapsın, eve gelince de atarsın banyoya olur tertemiz, cici bici Defne...Ruh sağlığı beden sağlığından daha önde:)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. haklısın canım, kir falan çok önemli değil tabi ki, ben bir yere giderken o kadar sabır gösterip bekleyebilir miyim ondan şüpheliyim biraz:))

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    iade-i ziyarete geldim ben:-))
    montessori materyalleri çok milimetrik ölçümlerle yapılıyor. bilmeyen biri için hata oranı çok yüksek. eğer pembe kule ya da sayı çubuğu, renk tableti yaptıracaksanız olabilir ama s. bloklar çok zor.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Oyuncaklar çok güzel,ben boncukluyuda çok beğenmiştim.siteyide inceledim,gerçekten güzel şeyler var..defne prenses güle güle kullansın..

    YanıtlaSil
  5. Defne güle güle oynasın oyuncaklarıyla çekiçli oyuncağı kaldırmıştım çıkarayım.Bende çok oyuncak alıyorum ev dolu ama doyumsuz mu oldum ne?bu ara ahşap araba aldım Gülceye çok hoş birşey bloğa ekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  6. zeynep hoşgeldin:))
    yapılabilecek olanları yapsalar bile yeter aslında, çok eksiğiz ülke olarak bu konuda, birileri bu işe el atsa süper olur

    filizcim çok teşekkürler, her yaşa göre oyuncak var, büyüdükçe almaya devam

    eminecim ekle de görelim arabanızı, ben oynamadığı plastik ıvır zıvır oyuncakları dağıtmaya karar verdim, işlevsel olanlar kalsın yeter

    YanıtlaSil
  7. üstteki oyuncak ikeadada var..

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails