Defne Gezmelerde

İnternete kavuşunca suyunu çıkarmak bu olsa gerek, "Bebeğime ne aldım, ne alsam" da dahil bir günde 4 post. Biri beni durdursun:)

"Hmm, gezmeye nerden başlasam acaba?"

Sanırım bir anaokulu burada tanıtım etkinliği düzenlemiş, kaçırmışız maalesef. Defne çitlere, renkli masalara pek bir baktı ama ortam kalabalık olunca çekiniyor biraz, katılabilir miydi, bilemiyorum. Göbek de önden gidiyor bu arada...

"Biraz da sihirbazlık gösterisi izleyelim, laf aramızda pek de eğlenceli değil."
Biz de biraz izleyip kalktık zaten, hakkaten pek bir numara yoktu.

"Kahve molası. Ben ne içeceğim? Burada ayran da yoktur!"
Defne yemek veya birşeyler içmek için gittiğimiz yerlerde oturur oturmaz ayran ayran diye bağırmaya başlar, bir bardak ayranı pipetle içer, sonuna kadar. Bitince de pek üzülür.
Burada ayran içemedi ama tatlı yedi biraz.

"Yaşasın, bisikletim oldu."
Uzun zamandır aradığım bisikleti buldum sonunda. Yaz da bitti sayılır ama olsun. Arkadan kontrollü bisikletler hep cafcaflı, tenteli, cırtlak renkli, bana çok sevimsiz ve rüküş geliyorlardı. Parkta bir çocukta görmüştüm, klasik eski tip, plastik bir bisiklet. Önde kornası, arkada sepeti vardı, hem de kontrollü. Bugün aynısını bulduk, Defne daha dükkanda binmeye başladı, gezerken kornasını sökmek zorunda kaldık, çünkü çalmayı abarttı.
Pedallara henüz yetişemiyor, ayak koyma yerleri var, oralara basıp ayağa kalkıp ellerini bırakarak akrobasi bile yaptı.


12 yorum:

  1. defne de çok tatlı yaa tam sarı şeker maşallah.Biliyormusun ben de öyla düşündüm keşke karamürseldeyken arkadaş olsaymışız diye.ama yine de geç kalmış sayılmayız ankaraya yolun düşerse beklerim mutlaka.bu arada bisikletiniz hayırlı olsun adaya da dayısı almıştı ama ben sakladım. çünkü evde de binmek istiyordu ve kendi süremediği için iş başa düşüyordu.bütün gün evin içinde deli gibi dolanmaktan yorgun düşüyordum.yani sana da kolay gelsin:)biz de sizi öpüyoruz canım:))

    YanıtlaSil
  2. defnoşu saymıyorum , ayakkabıya bayıldım . bu ara mora sardım nedense.
    ayran ben de vereyim diyorum dışarda,soğuk oluyo :(
    biz de kış için isiklet almayı düşünüyoruz evde sıkılırsa,Başakcım yorulcaz haklısın :) ama burda eksilerde seyreder hava.
    karamürselli bi arkadaşım vardı benim ya sinem can tanırsınız belki.

    YanıtlaSil
  3. Hergün bakıyordum,füsuncum gelmiş mi diye..hoşgeldin canım benim..Defne kocaman abla oldu maşalllah..bisikletini güle güle kullansın,bende istiyorum ama şöyle içime sinen birşey bulamadım henüz..

    YanıtlaSil
  4. Füsun hoşgeldinnnn...Özlemişim valla yazılarını :) Defnenin saçları ne kadar uzamış maşallah lülüş lüşüş...Bir daha bu kadar ara verme...

    YanıtlaSil
  5. Defneli gezmeler kahve moları çok güzel gorunuyor.bisiklet konusunda aynı fikirdeyiz cafcaflısındansa kullanışlı olanlar daha iyi.güle güle kullansın şeker prenses.

    YanıtlaSil
  6. kızınız çok güzel maşallah.. ilk fotoğraftaki yanaklar süper.. saçlara bişiy demiyorum lüle lüle..çok kıskandık :) allah sağlık ve uzun ömür versin. Bu arada sizi montessori grubundan keşfettim..

    YanıtlaSil
  7. Defne..hoşgeldin tatlım..
    Güle güle kullan bisikletini.Bayıldım..
    Anneciğine bir ara iletirmisin bir konuda yardımına ihtiyacım var.Öpüyorum

    YanıtlaSil
  8. Ben bu sarı şekeri daha önce nasılda görmemişim. Alyanın sitesini gezerken takıldı gözüm. Çok Çok tatlısın maşaallah sana. Tatildeyken sarışın yabancı çocukların peşinde dolaşırdım. Tabi genlerimiz sebebiyle sarışın kızım olmadı. Bisikletde pek güzelmiş küçük hanımın:)

    YanıtlaSil
  9. nerdesiniz hatun kişiiiii.
    :)
    bi cee yaptın kaçtın.
    öpüyoruz özledik

    YanıtlaSil
  10. herkese çook teşekkürler
    çok geç kaldım cevap yazamadım, özür dilerüüük

    YanıtlaSil
  11. Merhaba füsfüs, bu benim baldandadamımın bisikletinin aynısı renkleri bile aynı hatta. Çok beğenerek almıştım bende

    YanıtlaSil
  12. merhaba meldi hoşgeldin
    bisikleti ben de çok beğendim, şu an evde biniyor defne, gördükçe daha da hoşuma gidiyor:)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails