Günışığı

Sanal alemdeki ilk arkadaşlarımdan, artık eski dostlarım Şulecim, Emineciğim , Esracım bloklarını severek izlediğim sevgili Suinci, Bernacım ve Çiğdemcim bana da yollamışlar günışığı ödülünü.

Adı bile güzel değil mi? Günışığı... (Bitişik mi yazılır, ayrı mı:))

Blogları çok seviyorum, blog arkadaşlığını da. Garip bir enerji, etkileşim var sanki bloglar arasında. Hiç görmediğimiz, tanımadığımız insanları izliyoruz, hayatlarına ortak oluyoruz, ne yaptıklarını merak ediyoruz, en önemlisi zamanla dost oluyoruz. Kimselerle paylaşmadıkşarımızı burda birbirimizle paylaşıyoruz. İyi ki açmışım burayı diyorum, hem de hergün, defalarca.

Tüm arkadaşlarımı seviyorum, okuduklarımı seviyorum, lütfedip vakit ayırıp beni okuyanları da. Bir insanın, kendi kendinize karaladığınız, hiçbir edebi değeri olmayan, sadece içten olmasına gayret ettiğiniz yazılarınızı okuması gerçekten çok büyük bir şey bana göre. İlk açtığımda blogu birilerinin okuyup yorum yazacağını hayal bile etmemiştim. Şimdiyse hergün yorumlaştığımız arkadaşlarımız oldu, ne güzel. Hepinize gönderiyorum ben de bu çiçeği, bu şarkıyla beraber. Seviyorum sizi...

9 yorum:

  1. Ben de seni seviyorum Füsuuunnn :D
    Defne'yi de seviyoruuummmm :D

    YanıtlaSil
  2. Pencereler gibi bu bloglar. Iste burasi Füsun'un, burasi Umur'un, burasi bir baskasinin. Yanyana evlerin pencereleri gibi. Birbirlerini asla incitmeyen komşuların pencereleri... Biz de sizi çok seviyoruz...

    YanıtlaSil
  3. Canım biz de boncuk defneyi ve seni seviyoruz.Öptük kocaman.

    YanıtlaSil
  4. Bambaşka bir boyuta sürükledi bu blog işi beni, hayatımın en önemli parçalarından biri oldu, sen ve senin gibi birkaç tane daha çok sevdiğim insanlar oldu, hiç görmeden, ne tuhaf.....

    YanıtlaSil
  5. Füsuncummmm biz de seni çok seviyoruz sevgili arkadasım...

    YanıtlaSil
  6. ben de seffiyoom sizi analı kızlı hemide:))

    YanıtlaSil
  7. hevecan veriyor insana tanımadığım insanlarla yazışmak ,yazılarını okuyup yaşantılarına katılmak,zamanla bir parça haline gelmek,duygu ve düşünceleri özgürce paylaşıp bildiklerimizi sunmak bilmediklerimizi öğrenmek .
    güzel samimi arkadaşlıklar
    öptük sizi

    YanıtlaSil
  8. Gerçekten çok garip değil mi? Çok ama çok da güzel, sen güzel kaleme almışsın zaten bende seviyorum sizi.

    YanıtlaSil
  9. Bende sanal'ın bu kadar güzel ve samimi arkadaşlıklar yaratacağını pek sanmıyordum hatta senin gibi blogumu ilk açtığımda acaba yorum bırakan olur mu filan derken çok güzel arkadaşlar dostlar edindim ve inan ki çok sağlam.
    Ne güzel dile getirmişsin bende sizi çok seviyorum :))) inşallah gün gelir yüzyüze konuşmak nasip olur :)seni de tatlı fıstığını da çook öpüyorum.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails