2 Sobe Birden

Blog okumaya ilk başladığımda mime sobe deniyordu, birkaç yerde pas dendiğine de rastladım hatta. En doğru ifade pas gibi görünüyor şu an gözüme. Mimin olumsuz bir anlamı var, biz de öğrenciler için sıklıkla kullanırız. Hani şu huzuru bozan, sorun çıkaran tipler için. Açalyanın mimlerle ilgili yazısını okudum geçen gün. Gayet güzel açıklamış, bende sobe yazacağım bundan sonra.

Canım Demetcim beni sobelemiş. Hakkımdaki 7 ilginç özelliği yazmam gerekiyormuş. Daha önce de şurada yazmıştım ama biraz daha yazabilirim:)

1- Kolayı sevmem demişim ya, çikolatayı da sevmem ben. Uzun yıllar sanırım toplumsal bilinçaltı nedeniyle sevdiğimi sandım. Alır yemeye çalışırdım, 1 hafta sürünürdü o paket evde. Sonra anladım ki sevmiyorum ohh rahatladım. Artık yemeye çalışmıyorum:)

2- Dışarıdan çok rahat göründüğümü söylerler ama hiç öyle değilimdir. Gün boyu kafamın içinde düşünceler, kurgular dolaşır durur. Huzursuz bir ruhum var benim. Hiç rahat değilimdir aslında.

3- Bazı insanlara durduk yere gıcık olurum. Herşeyleri beni rahatsız eder. Bazılarını da tanımadan, sebepsizce çok severim, sonrasında da arkadaş olurum zaten. O gıcık olduklarımla da arkadaş olurum bazen. Bu arada bu yazdıklarım blog dünyası için de geçerli. Bazı blog ve bloggerlara acayip gıcığım nedense...

4- Antenlerim her zaman açıktır. Buna sezgi mi demek lazım bilmiyorum. Birkaç kişilik bir ortamda arasında gerilim olan 2 insanı hemen farkederim mesela herhangi birşey yapmalarına gerek yok. Kimsenin farketmediği ufacık bakışları, imaları anında hissederim, bana karşı veya başkasına karşı yapılması farketmez, benden kaçmazzz...

5- Kitaplarım çok kıymetlidir, herkesin öyledir tabi ama ben başkalarına vermeyi de pek sevmem. Kapaklarının kenarları ayrılıyor diye bir ara bütün kitap kapaklarını bantlıyordum, sonra çok zahmetli olduğuna karar verip vazgeçtim. Başkasından da pek kitap ödünç almam, okuduğum kitap benim olmalı gibi masraflı bir takıntım var.

6- Aklıma başka birşey gelmiyor. Fin...

Bir de çook zaman önce Sibelcim beni sobelemişti. Masa üstümü görüntülemem için.


İşte burada ama hiç ilginç değil. Bu çakıllar çok hoşuma gittiği için masaüstü yapmak istemiştim. Değiştirirken ekran ayarları bozuldu, iki yana yayıldı görüntü ve yazılar, düzeltemiyorum. Ben de öylece bıraktım.

Ben de Nilo'yu, Şule'yi ve Umurcuğumu sobeliyorum.

12 yorum:

  1. 2.özelliğin buralardan bile hissediliyor biliyor musun? Aslında çok benzetiyorum bu özelliğini kendime...Onun için mi seviyorum ne:)))

    YanıtlaSil
  2. Eskiden ben de çikolata, tatlı, dondurma düşkünü değildim, sonradan oldum. şu kollektif bilinçaltı bende çalıştı sanırım :(((
    çakıltaşları güzeldir Füsunum. Masaüstü bağımsızlığını ilan etmiş, kendi yağında kavrulmaya karar vermiş. Yaşasın özgürlük! :P

    YanıtlaSil
  3. Masa üstün değişik olmuş:)Bende yiğit seviyor diye kocaman bir saat resmi var:))
    Tatlım birkaç özelliğinde kendimi buldum,uzak olup aslında çok yakın olmak böyle birşey sanırım..çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Çakıl taşlarını severim ama masaüstümde hiç düşünmemiştim çok hoş.Canım 2. özelliğin bendede fazlasıyla var.Rahat görünürüm ama değilim.Kafam rahat diyemedim hiç hep bir düşüncem olur.
    öpüyorum canım.

    YanıtlaSil
  5. Ben de dondurma sevmem,çikolata da bir tek nutella yerim kaşık kaşık.Onun dışında onu da sevmem.Ben de çok kuruntuluyum olmayacak şeyleri kafama takıp,kendi kendimi yer dururum günlerce ama bazı konularda da acaip rahatımdır.3.maddeye olduğu gibi katılıyorum.Benim de gıcık olduğum bloggerlar var:)))Bu yaz kesin bir araya gelmeliyiz.Bu da son madde:))

    YanıtlaSil
  6. canım teşekkür ederim biraz daha tanıdım seni, ayrıca o yemedigin çikolataları bana gönderebilirsin ben hemen hüpletirim :)

    YanıtlaSil
  7. elifcim hissediliyor değil mi?
    ben de seviyorum seni:)

    sibelcim ben de ters çalıştı o bilinçaltı, sen benim hakkımı da ye o zaman:)

    filizcim sadece bedenen uzağız aslında...

    YanıtlaSil
  8. eminecim aynen, kafam şöyle bomboş olmuyor hiç, yoga mı yapsak ne yapsak:)

    başakcım var di mi gıcık oldukların hehe:) yazın kesin buluşalım da biraz dedikodu yapalım o zaman:)

    demetcim ben teşekkür ederim asıl, hemen yolluyorum canım:)

    YanıtlaSil
  9. Masaüstümüze kadar her şey aynı mı olur ya, ürktüm birden :)

    YanıtlaSil
  10. Pas için teşekkür şekerim en kısa zamanda cevaplamaya çalışacağım ;) Öptüm antenli anne :))

    YanıtlaSil
  11. aslı gerçekten mi, ben de ürktüm bak:)

    bekliyorum nilocum ben de öptüm

    YanıtlaSil
  12. Valla bak, şaka gibi. Masa üstümü değiştirdim korkudan, o derece :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails