Muhatabı belli...

 
Huzursuz bünyelere öneriler:
1- En güzeli blog tutun. Kendinizi yazdıkça başkalarına daha az takarsınız belki. Bir de sizi görelim bakalım.
2- Örgü örün. Hem stres atar hem bir şeyler üretirsiniz.
3- Keçeler var, ben çok severim. Kesin, biçin, dikin.
4- Kitap okuyun bol bol, ruhumuz zenginleşsin.
5- Gezin, tozun, eğlenin. Bırakın başkaları ne yapıyorsa yapsın, değil mi ama?

Kendi hayatımıza odaklansak hep, hayatımızdaki güzelliklere, olumlu gelişmelere. Onlara sevinsek, onları büyütsek. Başkalarının hayatını yargılayıp kötüleştirmek yerine…

Bir insan bilmeden, görmeden bir başkasını nasıl bu kadar kolay yargılayabilir?
Bunları aklına estiği gibi, kolayca nasıl dile getirebilir?
Şaşırtıcı ama üzücü değil. Sinir bozucu ama çok takılası da değil.
Devam ediyorum ben oysa o oralarda bir yerde kaldı benim için. Ufak bir iz belki…

Kışı bekliyorum şimdi dört gözle. Çok özledim desem. Kar yağsın istiyorum, kat kat giyinip atkılara sarınmayı istiyorum. Evet üşümek istiyorum ben. Çok mu erken hayal kuruyorum? Sonbahar yüzünü gösterdi ya bu da yeter şimdilik ne yapalım.
Bugünkü hissiyatım da böyle işte, karışık azıcık...

Görsel Bella PİLAR

11 yorum:

  1. Olsun Fusün eğlendiriyorlar ama bizi. O, o kadar kafa patlatıp senin yaşantına odaklanıp, düşünüp (aslında düşünmeyi bile beceremeyip) yazarken bizim bu tarafta ona ağzımızla bile gülmediğimizi farketmemesi ne kadar acı :))

    YanıtlaSil
  2. aynı dilekleri diliyorum bende :))

    YanıtlaSil
  3. Kendi canı acıyan insanlar, başkalarının da canı acısın. Ben mutlu değilim, başkaları da olmasın istiyor. Kendileri mutlu olmanın yollarını aramak yerine. Sanırım bütün sorun bu.
    Ben de kışı bekleyenlerdenim yanlız değilim demek ki :)

    YanıtlaSil
  4. huzursuz bünye arayış içindedir, kimin canını sıksam diye gözlemler, dinler, okur... oysa hepimiz içimize baksak, ruhumuzu dinlendirsek ve mutlu etmeye çalışsak ne güzel olurdu...

    YanıtlaSil
  5. Aman kış gelmesin. Ben üşümekte istemiyorum kat kat giyinmekte...

    YanıtlaSil
  6. herkesin hayatında var böyle münasebetsizler demek ki..kendi yaşamlarını yuvarladıkları dipsiz kuyuya bizleride çekmeye çalışan zavallı insancıklar..

    YanıtlaSil
  7. Biri üzmüş seni. Demesi kolay biliyorum ama boşver Füsunum, böyle insanlarla uğraşma hiç. Bu arada ben de özledim kışı. Şimdi yağmur yağıyor Ankara'da. Güzel kızını öp benim için

    YanıtlaSil
  8. Sana bişey diycem, benim etrafımda o kadar çok böyle insan var ki!! Dan dun konuşuyorlar. Hepsine kulaklarımı tıkamış durumdayım. Üstüne vazife olmayan kişiler üstüne vazife olmayan konularla ilgili konuşmaya bayılıyorlar ilginç bi şekilde!!

    YanıtlaSil
  9. ne kadar doğru ve yönlendirici yaklaşımın. hayatlarındaki boşluğu bir doldururlarsa belki daha huzurlu olur başkalarına sataşmazlar. dediğin gib kulağı tıkayıp yola devam :))

    YanıtlaSil
  10. sonradan cok pisman olacagimi bilsem de ben de bekliyorum kisi Fusun. Hatta bugun gidip atki ve eldiven aldim kendime.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails