3 kuruş fazla olsun...





Kes yapıştırlar sürüyor bizim evde, daha çok yılbaşı rengi olsun diye. (Keşke yine şunlardan yapabilsem.) Şu kalpleri çıkart bari dedim Defne'ye, onu bile yapmadı, sıpa...

Yeni kitaplarımız geldi. Defne sevindi, ben sevindim.Uyku öncesi bir içlenme hali var Defne'nin bu aralar. Olmadık sebeplerden hüngür hüngür ağlıyor. Bugün de bir heves aldığım Kasaba'nın En Şık Devi'ne taktı. Ben onu istemiyorum, onu kardeşlere verelim diye içini çeke çeke ağladı.

Şu üstteki kırmızı süzgeci ne aramıştım. Böyle acayip şeylere taktım mı takıyorum, almadan huzura eremiyorum. Dört bir yana haber salmıştım da bulduramamıştım, geçen gün markette karşıma çıktı. O günden beri tezgahın üstünde. Toplam 2 karışlık tezgahın üzerinde süs eşyası gibi sergiliyorum, sadece kendim için. Bakıp bakıp seviniyorum, süs müsün süzgeç misin diyorum içimden. Komik değil mi:)) Rendem de gelsin, benden mutlusu yok işte o zaman.

Bu hafta sonu yine çok heyecanlı şeyler olacak. Çok ama çok uzun zamandır beklediğim, istediğim şeyler. Hadi bakalım, çabuk geçsin şu iki gün, gelsin Cuma çabucak...

6 yorum:

  1. Kırmızı süzgeç güzelmiş ama:))Kasabanın en şık devi konusu güzel ama ben çevirisine ısınamadım, beğenemedim, biz okurken GTÜK'e takılanlardan:)

    YanıtlaSil
  2. o kalpleri siz mi yaptınız? bende de aynısından var.. kendim yapmıştım hala bile asılıdır evde.. sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan şekerim..çok severim kırmızıyı:)

    YanıtlaSil
  4. 3 kuruş fazla olsun
    kırmızı olsun ama dimi :D

    YanıtlaSil
  5. Çok istediğin şeylerden biri de kar mı? :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba arkadaş, ben gelip aşk, tebrikler, her zaman hugs çok güzel şeyler var ...
    http://agulhaetricot.blogspot.com
    http://agulhaetricot.com
    http://titacarre.elo7.com.br

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails