İstatistikler

Pek sevdiğim arkadaşım Burcu eğlenceli bir sobe başlattı. Bloggerın yeni uygulaması istatistikleri kullanıp en çok okunan 5 postumuzu kısaca konuları ve linkleriyle sıralıyoruz. Burcu, henüz bu özelliği keşfetmeyenler için, görsellerle anlatmış. Gelelim benim postlara;

   İlk sırada açık ara farkla Nurturia-Sapanca 2 var. Geçtiğimiz ay, Nurturia kullanıcılarıyla Sapanca'da buluştuğumuz günü anlattığım yazı. Bu yazının açık ara farkla ilk sırada olmasında Kitubi'de ve Nurturia-Facebook'da linkinin paylaşılmış olmasının etkisi var galiba.

   İkinci sırada Defne'nin odası bitti... isimli post var. Defne'nin odasının son hali ve eşyalarının ayrıntılı resimlerini pylaşmıştım bu yazıda.

   Üçüncü sırada 29,5 aylık Defne'nin bu aralar en sevdiği oyuncaklarını anlattığım yazım var. O postu sobe haline getirmiştim ama sadece Ayşegül yazdı:)

   Dördüncü sırada ise Doğumgünü Şekeri ve Sepetimiz postu var. Defne'nin 1. yaşgünü için hazırladığım şekerleri ve sepeti anlatmıştım. Blogumun ilk yazılarından. Google araması yoluyla da çok fazla okunuyor sanırım. Doğumgünü şekeri diye yapılan aramalarda çıkıyor olmalı.

   Son sırada ise yazmış olmaktan çok mutlu olduğum, emziren, emzirmek isteyen veya şu an bebek bekleyen her kadının okumasını istediğim, emzirmeyle ilgili Mucize mi Prolaktin mi isimli yazım var.

   Ne zormuş bu kadar link bağlamak. Ben de Duru'nun annesi Ayşegül'ü, Anne Cafe'yi, Nilsu'nun annesi Özlem'i, Sirar'ı sobeliyorum. Yazmamak yok, ona göre.

5 yorum:

  1. Budur :)) Defnoş'un odasını heyecanla beklemiştik zaten :)

    YanıtlaSil
  2. mm en kısa zamanda yazacağım, güzel mimmiş:)

    YanıtlaSil
  3. burcu öyle miydi:))

    hilalcim çok okunan yazılarını merak ediyorum cidden, tekrar okumak güzel olacak

    YanıtlaSil
  4. Bende ilk sizden duydum sobeyi
    linkleri tek tek girip okudum çook güzel hepside
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Füsuncum canım, teşekkür ederim. Nete girememiştim, ilk fırsatta, hemen!

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi görmeyi seviyorum.

Related Posts with Thumbnails